Siirry pääsisältöön

6000. Carsport Design -tilataksi kurvaa Mikkeliin

Carsportilla juhlittiin tiistaina 13.11.2018 kakkukahvien merkeissä kun 6000. Carsport Design -tilataksi – Volkswagen Crafter GL V.I.P. – luovutettiin mikkeliläiselle Jukka Myyryläiselle. Myyryläinen aloitti taksiyrittäjänä vuonna 1994 ja hän ajaa pääasiassa esteettömiä kuljetuksia sekä tilausajoja. Auto on hänelle seitsemäs peräkkäinen Volkswagen ja Carsport. Niillä hän on ajanut yli kaksi miljoonaa kilometriä.

Tilataksien suosio alkoi kasvaa Suomessa 1990-luvun laman aikana, jolloin kyytien vähentyessä syntyi idea ajaa samalla monikäyttöisellä autolla kaikki tarjolla olevat ajot. Nopeasti muunneltava sisustus paransi taksien taloudellisia toimintaedellytyksiä. Nykyään lähes joka kolmas taksi on tilataksi. Taksialan vapautumisen yhteydessä 1.7.2018 esteettömät- ja koululaistilataksit saivat täyden autoverottomuuden ja uudistus on kasvattanut Carsport Designin tilausmääriä ja tuotantoa.


Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää