Siirry pääsisältöön

Carsport Race tuo urheilullisen tyylin esteettömiin ajoihin

Carsport Race tuo urheilullisen tyylin esteettömiin ajoihin

Tuunatut moottorit, madallussarjat ja 18 tuuman subbarit eivät pakosta kuulu laadukkaisiin esteettömiin ajoihin – ja hyvä niin. Silti esteettömät ajot voivat olla tyylikkäitä ja autot saavat näyttää sporttisilta. Nimensä velvoittamana Carsport esittelee teille uuden Race-sisustuksen.

Ensiesittelynsä Pirkkahallissa pidetyssä Henkilökuljetusnäyttelyssä saanut Carsport Race -sisustus on imenyt vaikutteensa tuning-maailmasta. Race-sisustuskokonaisuuteen kuuluu mm. uudenlaiset erikoisnahkaverhoilut, värilliset turvavyöt, designompelukset seinissä, värillä kantatut matot ohjaamossa ja matkustamossa sekä erikoiskoristelistat. Sisustukseen on valittavissa viisi tyylikästä tehosteväriä: oranssi, sininen, punainen harmaa ja musta.

 

 

Carsport Race -sisustus on saatavissa pääosaan mallistostamme, sekä tietenkin myös Carsport-istuimien kanssa.

Kysy lisää myyntitiimiltämme!

 

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää