Siirry pääsisältöön

Carsport Race tuo urheilullisen tyylin esteettömiin ajoihin

Carsport Race tuo urheilullisen tyylin esteettömiin ajoihin

Tuunatut moottorit, madallussarjat ja 18 tuuman subbarit eivät pakosta kuulu laadukkaisiin esteettömiin ajoihin – ja hyvä niin. Silti esteettömät ajot voivat olla tyylikkäitä ja autot saavat näyttää sporttisilta. Nimensä velvoittamana Carsport esittelee teille uuden Race-sisustuksen.

Ensiesittelynsä Pirkkahallissa pidetyssä Henkilökuljetusnäyttelyssä saanut Carsport Race -sisustus on imenyt vaikutteensa tuning-maailmasta. Race-sisustuskokonaisuuteen kuuluu mm. uudenlaiset erikoisnahkaverhoilut, värilliset turvavyöt, designompelukset seinissä, värillä kantatut matot ohjaamossa ja matkustamossa sekä erikoiskoristelistat. Sisustukseen on valittavissa viisi tyylikästä tehosteväriä: oranssi, sininen, punainen harmaa ja musta.

 

 

Carsport Race -sisustus on saatavissa pääosaan mallistostamme, sekä tietenkin myös Carsport-istuimien kanssa.

Kysy lisää myyntitiimiltämme!

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää