eAjossa – Carsportin sähköinen asiakaslehti on ilmestynyt

Vuoden toinen Ajossa-lehti on keskittynyt Volkswagenin kattavan malliston esittelyyn. Lehden teemana on uusi Volkswagen Crafter: auton esittelee Volkswagen Hyötyautojen Juha-Pekka Sihvonen ja koeajosta vastasi Taksiliiton tekninen asiantuntija Ville Jaakola. Haastattelimme lehteen Ylöjärven taksiautoilijoiden puheenjohtaja Sami Majuria, joka hankki juuri Volkswagen Caddyn XXL-varustelulla sekä pitkän linjan taksiyrittäjä Matti Karhua Puolangalta. Hänen uusi työkalunsa on Volkswagen Transporter.

Carsportilta Juha Jonasson kertoo yrityksen kansainvälisistä tunnustuksista ja Satu Koskenniemi laatutyöstä. Carsportin löydät verkkosivujen sekä Ajossa-lehden sähköisen ja printtiversion lisäksi Facebookista, Instagramista ja YouTubesta.

Pysytään yhteydessä!

eAjossa: ajossa.carsport.fi

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!