Muutoksia rekisteröinneissä 1.7.2018 alkaen

Esteettömien taksien lainsäädäntöön ja autoveroon liittyvät yksityiskohdat alkavat olla selvillä. Uusien taksien rekisteröinnissä on jatkossa pieniä ja suuria esteettömiä takseja. Pienten, 1+6 hengen esteettömien taksien sisämitta- ja oviaukkovaatimus kasvaa 5 cm, samoin pyörätuolipaikan leveys. Suuren esteettömän taksin mittavaatimukset tulevat nykyisestä invataksista. Invataksi käsitteenä tulee poistumaan. Sekä pieni että suuri esteetön- sekä koululaistaksi ovat jatkossa kokonaan autoverosta vapaita; yksi pyörätuolipaikka riittää ja vero kuoleentuu  kolmessa vuodessa. Kaikilta vaaditaan standardin mukaiset kiinnitykset. Hissin sijaan voidaan asentaa nykyisen esteettömän taksin kaltevuusvaatimukset täyttävä ajoramppi. Paarikuljetuksia koskeva Trafin suositus ei ole muuttumassa. Kysy lisää myyntitiimiltämme!

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!