Siirry pääsisältöön

Persontrafik 22-24 Oktober 2018

Carsport Design on jälleen mukana Persontrafik-messuilla Tukholmassa 22.-24. lokakuuta. Tervetuloa paikan päälle, Carsportin messupaikka 12:21!

Persontrafik är en av Europas absolut viktigaste mötesplatser för alla verksamma inom kollektivtrafikbranschen. Syftet är att erbjuda attraktiva, miljövänliga och kundanpassade lösningar med resenären i centrum. I år förstärks det nordiska fokuset ytterligare genom att de båda konferenserna Nordiskt Lokaltrafikmöte och InformNorden samarrangeras med Persontrafik. Utöver ca 150 utställare så finns det även möjlighet att ta del av ett stort antal seminarier. Persontrafik öppnar dörrarna på Älvsjö Stockholmsmässan den 22 Oktober kl 10.00 och stänger den 24 Oktober kl 17.00.
Välkomna att besöka Carsports monter 12:21!

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää