Koronataksi ja Tavarataksi – muutostyöt tilataksiin

Pyrimme vastaamaan poikkeustilan aikana nousseisiin asiakastarpeisiin uusilla tuotteilla. Koronataksi turvaa sekä kuljettajaa että asiakasta. Se on kehitetty koronapotilaiden, koronaepäiltyjen sekä riskiryhmiin kuuluvien kuljetuksiin. Muutostyö ja auton varustelu tartuntariskin ehkäisemiseksi kattaa PVC-väliseinän, jonka läpi pystyy maksamaan lähimaksulla. Pyrimme saamaan Koronataksin tuotannon vauhtiin mahdollisimman pian pystyäksemme palvelemaan Volkswagen, Mercedes-Benz ja Ford -tilataksiautoilijoita koko maassa. Lisäksi tarjoamme tavara- ja ruokakuljetuksiin tehokkaita ratkaisuja.

Tiedustelut Carsport Vantaa varustelukeskus 010-526 9000 ja Carsport Ylöjärvi koritehdas 010-526 9001.

Lataa Koronataksin esite täältä (pdf) »

Lataa Poikkeustila-esite täältä (pdf) »

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!