Carsport Design Uutuus: Carsport SafeTaxi -väliseinät tuovat turvaa kuljettajalle! - Carsport Design

Uutuus: Carsport SafeTaxi -väliseinät tuovat turvaa kuljettajalle!

Sirpaloitumattomasta polykarbonaatista valmistettu seinä rajoittaa pisaratartuntoja ja virusten leviämistä sekä turvaa kuljettajaa uhkatilanteissa.

Erittäin helppo asennus ja irroitus (30 s.).
Automallikohtainen muotoilu.

Saatavana jo 50 eri automalliin – mm. Mercedes E- ja C-sarja, Volkswagen Caddy, Transporter ja Passat, Skoda Octavia ja Superb, Toyota Prius, Corolla, Proace ja monia muita. Ei toistaiseksi saatavana isoihin tila-autoihin.

Hinta: 295 € +alv.

Lataa esite »

Lisätietoja: 010 5269 000 tai jonasson@carsport.fi

Katso videot:
Carsport SafeTaxi -väliseinän asennus »
Carsport SafeTaxi -väliseinä kestää »

 

Carsport Design mukana Verkosto-messuilla 2023

Carsport Design on mukana Verkosto-messuilla 25.–26.1.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Löydät meidät osastolta 612. Tervetuloa!

Joulunajan aukioloajat

Ylöjärven koritehdas on talvilomalla 27. – 30.12. Vantaan varustelukeskus on talvilomalla 27. – 28.12.   Carsport-myyntitiimi palvelee myös välipäivinä. Yhteystiedot   Kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Joulua!

Carsport lomailee

Carsport lomailee kesällä seuraavasti:

Ylöjärven tehdas on kesälomalla 27.6.–22.7.
Vantaan varustelukeskus on kesälomalla 4.7.–15.7.

Carsport Designin uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Ronkainen

Jonasson Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Ronkaisen 4.4.2022 alkaen. Ari Jonasson jatkaa yhtiön pääomistajana ja myyntitehtävissä.

Pörhön Autoliike on nyt myös Work System Pro Center!

Work Systemin maahantuojan, Jonasson Oy Carsportin, kanssa solmitun jälleenmyyntisopimuksen myötä koko kattava Work System-valikoima on saatavana Pörhön Autoliikkeestä.

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Kiitos kuluneesta vuodesta ja rauhallista joulua! Ylöjärven tehdas on talvilomalla 27.12–7.1. Vantaan varustelukeskus palvelee myös välipäivinä!
Terveisin Carsportin tontut

Volkswagen Hyötyautot Road Show starttaa!

Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show kiertää maata uutuus­hyötyautojen voimin. Kiertue starttaa Keski-Suomesta ja kattaa koko maan talven ’21-’22 aikana.

Huippu-uutuus: Volkswagen Caddy Maxi Carsport XXL  ja XXL Plus -varustelulla

Huippu-uutuus: Volkswagen Caddy Maxi Carsport XXL  ja XXL Plus -varustelulla on nyt tilattavissa. Uusien XXL- ja XXL Plus -mallien tuotanto on alkamassa.

Varastontyhjennyksen lisäale: kokonaisedut jopa 14 900 e!

Heti toimituksiin Carsport-varusteltuja huippuyksilöitä.
Nyt kannattaa olla nopea – voit hyödyntää jopa 14 900 euron kokonaisedut!

Volkswagen Caddy XXL Plus -muutostyön vahvuudet TOP-5

Carsport-muutos tuo täysin uudistuneeseen Caddy5:een entistä enemmän vahvuuksia. Saammeko esitellä Volkswagen Caddy XXL 2.0 -muutostyön vahvuudet TOP-5

Uutuus: Carsport miehistö- ja johtoautot

Monipuoliset ominaisuudet ja käytettävyyden parantaminen tapahtuu Work System -kalusteilla.

Varustelun ja sisustuksen kehitystyö toi retkeilyautojen myyntiin kasvua

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin.

Tilausmäärät kovassa kasvussa

Tilauskannat sekä Ylöjärvellä että Vantaalla ovat nousseet jo erinomaisiksi.

Olemme talvilomalla 1.–5.3., Vantaa palvelee

Ylöjärven tehdas on talvilomalla 1.–5.3. ja Carsport Vantaan varustelukeskus palvelee. p. 010 526 9000.

Work System by Carsport Design Konepörssissä

Carsport Design teki viime vuoden loppupuolella merkittävän aluevaltauksen, kun yrityksen tuotevalikoimaan liittyivät laadukkaat ruotsalaiset Work System -autokalusteet.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja turvallista Joulua!

Ylöjärven koritehdas on joulu- ja talvilomalla 23.12 – 10.1. Vantaan varustelukeskus palvelee vuodenvaihteessa kaikkina arkipäivinä poikkeuksin.

Desinfioivalla Carsport DecoEco -sumutinjärjestelmällä varustettu esteetön taksi

Kouvolalainen autoilija Hannu Aho sai käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän taksin, Volkswagen Crafter GL V.I.P.:n, mihin on asennettu auton sisustuksen 30 sekunnissa desinfioiva Carsport Designin DecoEco -sumutinjärjestelmä.

Carsport Designille ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit

Jonasson Oy:lle on myönnetty 27.11.2020 ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Erikoiserä Volkswagen Crafter-retkeilyautoja alk. 62 250 €

Tuotannossamme on kaksi räätälöityä Volkswagen Crafter av. 4490 -retkeilyautomallia, joiden asiakasedut ovat yli 4500 euroa.

Carsport Design on solminut WORK SYSTEM autokalusteiden maahantuontisopimuksen Work System Ab:n kanssa

Work System Ab on keskittynyt autokalustamiseen ja -lisävarusteisiin, tavoitteenaan tuottaa erinomaisen tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja kevyisiin hyötyajoneuvoihin.

Carsport Road Show 2020 – vuorossa Itä-Suomi

Carsport Road Show vuosimallia 2020 kiertää Suomea. Nyt on vuorossa Itä-Suomi. Tervetuloa tutustumaan huippuvarusteltuun Carsport-tilataksimallistoomme. Paikalla Carsportin edustajat: Matti Latva, Miikka Jonasson, Olli Ronkainen Mukana myös Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford-autokauppiaat Taksiliittoa edustaa Ville Jaakola   Kiertueella koeajossa: Volkswagen Crafter 4Motion GLE V.I.P. Business, iso esteetön Volkswagen Transporter T6.1 GLE V.I.P., iso esteetön Mercedes-Benz Sprinter GL […]

Carsport Road Show vuosimallia 2020 starttaa

Syyskuun lopussa starttaa Carsport Road Show vuosimallia 2020. Ensimmäisenä otetaan haltuun Pohjois-Suomi.

Erä Volkswagen Crafter GL V.I.P. -takseja huippueduin nopeaan toimitukseen

Erä mustia ja valkoisia esteettömiä automaattivaihteisia Volkswagen Crafter GL V.I.P. -takseja huippueduin nopeaan toimitukseen • 5000 euron alennus • Takuu 5 vuotta/200.000 km tai 2 vuotta ilman km-rajoitusta • Lisäetuna DHollandia-hissi ja standardin mukaiset vyöt erikoishintaan* Kokonaishinta alkaen 61.080 € (sis. alv. ja toimituskulut). Nyt kannattaa toimia nopeasti! Kysy lisää Volkswagen jälleenmyyjältäsi ».   *lisäetuna […]

Carsport palvelee myös heinäkuussa

Palvelumme heinäkuussa: Korityö- ja lisävarustemyynti: Olli Ronkainen 040-549 8969 Ari Jonasson 0400-739 463. Linja-automyynti: Harri Heino 0500 620 400. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@carsport.fi. Ylöjärven tuotantomme on kesälomalla 1.-28.7. mutta Vantaan toimipisteemme palvelee myös heinäkuussa.    

Carsport Design eShow: virtuaalinen autonäyttely

Carsport eShow on autonäyttely siellä missä sinä olet – kotisohvalla, taksitolpalla tai vaikka laiturin nokassa. Autonäyttely on virtuaalinen galleria www-sivuillamme , johon on koottu Carsport-varusteltuja autoja viimeisimmistä uutuuksista juhlamalleihin. Tervetuloa tutustumaan Carsport eShow -mallistoihin! Carsport Design eShow »    

Uutuus: Carsport SafeTaxi -väliseinät tuovat turvaa kuljettajalle!

Sirpaloitumattomasta polykarbonaatista valmistettu seinä rajoittaa pisaratartuntoja ja virusten leviämistä sekä turvaa kuljettajaa uhkatilanteissa. Erittäin helppo asennus ja irroitus (30 s.). Automallikohtainen muotoilu. Saatavana jo 50 eri automalliin – mm. Mercedes E- ja C-sarja, Volkswagen Caddy, Transporter ja Passat, Skoda Octavia ja Superb, Toyota Prius, Corolla, Proace ja monia muita. Ei toistaiseksi saatavana isoihin tila-autoihin. Hinta: […]

Tuotantokatkos Ylöjärven koritehtaalla 1.6.–30.6.2020

Koronapandemian aiheuttamasta tilauskannan siirtymisestä ja autotehtaiden tuotantoseisokista johtuen koritehtaamme tuotanto keskeytyy 1.6.2020 alkaen.

Koronataksi ja Tavarataksi – muutostyöt tilataksiin

Pyrimme vastaamaan poikkeustilan aikana nousseisiin asiakastarpeisiin uusilla tuotteilla. Koronataksi turvaa sekä kuljettajaa että asiakasta. Se on kehitetty koronapotilaiden, koronaepäiltyjen sekä riskiryhmiin kuuluvien kuljetuksiin. Muutostyö ja auton varustelu tartuntariskin ehkäisemiseksi kattaa PVC-väliseinän, jonka läpi pystyy maksamaan lähimaksulla. Pyrimme saamaan Koronataksin tuotannon vauhtiin mahdollisimman pian pystyäksemme palvelemaan Volkswagen, Mercedes-Benz ja Ford -tilataksiautoilijoita koko maassa. Lisäksi tarjoamme tavara- […]

Uusi Ajossa-lehti on ilmestynyt

Uusi Carsport-asiakaslehti Ajossa on ilmestynyt. Luettavissa on tyytyväisten Carsport-asiakkaiden kertomuksia kokemuksistaan. Mm. Kimmo Loipponen kertoo uranvaihdoksestaan paperi-insinööristä matkailuyrittäjyyteen. Tage’s Taxissa ajetaan taksia jo toisessa sukupolvessa. Lue myös kuinka IIsalmen Taksiukot lähtivät nousukiiton jo ensimmäisenä vuotenaan. Mukana myös viimeisimmät tiedot koko Carsport-varustelluista automallistosta sekä esittelyssä kevään uutuus: Carsport-istuinmallisto 2020. Jokainen lukija voi valita itselleen sopivimman muodon […]

Uusi Carsport-istuinmallisto 2020

Uusi vuosikymmen tuo mukanaan uudet, laadukkaat istuinkuosit. Materiaalit ja värivalikoima vastaavat tämän päivän vaatimuksiin, ja niissä on myös huomioitu asiakkaan kannalta tärkeä helppohoitoisuus. Vuoden 2020 istuimissa mukaan tulevat uutuusmalli Cantara Design ja Access Design -istuinmallin ruututikkaukset. Carsport istuinten vahvuudet ovat niiden nopea muunneltavuus, istuinmukavuus ja kestävyys. Tilan optimoinnilla saadaan parhaiten tilaa yhä suuremmille pyörätuoleille ja […]

Carsport Vantaa avaa ovensa maaliskuussa!

Carsport Design ottaa merkittävän kehitysaskeleen avaamalla uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle maaliskuussa 2020 Carsport Design on päättänyt ottaa merkittävän kehitysaskeleen avaamalla uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle maaliskuussa 2020. Uuden toimipisteen osoite on Mäkituvantie 3. Uuden toimipisteen myötä Carsport pystyy tarjoamaan entistäkin asiakaslähtöisempää palvelua niin jälleenmyyjäliikkeille kuin loppukäyttäjillekin.  Carsport laajentaa merkittävästi kevyiden hyötyajoneuvojen lisävarustetarjontaa Carsport Vantaan palveluihin kuuluvat […]

Tilataksien rekisteröinnit kasvoivat 31% – Carsportille ennätysvuosi

Tilataksien rekisteröinnit kasvoivat  vuonna 2019 Suomessa 31% – Carsportille ennätysvuosi. Monikäyttöisiä 1+6-1+8 hengen tilatakseja rekisteröitiin vuonna 2019 yhteensä 948 kpl. Määrä kasvoi 223 kpl eli 31%. Eniten myytyjä malleja olivat Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Caddy Maxi, Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Crafter ja Ford Transit Custom. Mercedes-Benzin, Volkswagenin ja Fordin osuus kaikista tilatakseista oli 92,3%. Viime vuoden aikana […]

Carsport lomailee 23.12.–3.1.

Henkilökuntamme on joulu- ja talvilomalla 23.12.–3.1. Kiitos kuluneen vuoden yhteistyöstä ja hyvää joulua!    

Autokeskus panostaa tilatakseihin

Koko Ford-tilataksimallisto on uudistunut viimeisen vuoden sisään. Markkinoiden lisääntyvä kysyntä ja tuore Ford-mallisto mahdollistavat Autokeskuksen panostamisen tilataksikauppaan. Edellytykset markkinaosuuden reiluun kasvattamiseen ovat nyt erinomaiset. Ford-tilataksimallisto pystyy haastamaan kilpailijansa jo hyvällä vakiovarustelulla, sisätilojen mitoilla ja ennen kaikkea kustannustehokkuudella, niin hankinnan, kuin käytön osalta. Markkinatilanteen hyödyntämisen varmistamiseksi Autokeskus on aloittanut uuden tehostetun yhteistyön Carsport Designin kanssa. Aiempi […]

Taxi Östersundille 23 Carsport-varusteltua Crafteria

Taxi Östersund voitti Åren ja Östersundin esteettömien kuljetusten kilpailutuksen ja tilasi 23 Volkswagen Crafter 4Motion GLE V.I.P. -mallia. Automaattivaihteisilla Craftereilla ajetaan pyörätuoli-ja paarikuljetuksia päivittäin sekä turisteja Åren hiihto- ja laskettelusesongissa. Kaikkiin autoihin tulee kotimaiset Carsport-istuimet niiden nopean muuntelun ja designin vuoksi. Autot toimittaa Berners AB Östersund, jolla on jo 20 vuoden yhteistyö Carsport Designin kanssa. […]

Esteetön Crafter 4MOTION yli 8000 euron alennuksin

Loppuvuoden aikana valmistuu erä huippuvarusteltuja automaattivaihteisia Volkswagen Crafter 4MOTION GLE V.I.P. Business -malleja. Autoissa on sekä tehtaan että Carsport Designin erikoisvarustelu. Carsport Design ja Volkswagen Hyötyautot tarjoavat yhdessä nyt kampanjamallin erikoishintaan. Tutustu tarkemmin varusteluun tästä». (.pdf).      

Carsport Designin uudistuneet varastobussisivut

Olemme uudistaneet varastobussisivustoamme käyttäjäystävällisemmäksi ja toimivammaksi. Carsport Designin varastobussisivuilta löydät nyt uusina ominaisuuksina: toimituskulut sisältävän kokonaishinnan, auton valmistusasteen: Tulossa/Tuotannossa/Valmis, 360-sisäkuva jokaisessa syyskuun alusta valmistuvasta autosta sekä pikavalikon, jonka avulla saat lajiteltua haluamasi autot nopeasti näkyviin. Varastoautojen merkkikohtaiset sivut: Volkswagen Carsport -varastoautot Mercedes-Benz Carsport -varastoautot Ford Carsport -varastoautot

Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show starttasi

Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show sarttasi tänään Seinäjoelta ja kiertää syksyn aikana ympäri Suomea. Tervetuloa tutustumaan huippuvarusteltuun Volkswagen Hyötyautot -mallistoomme. Koeajoautot: Esteetön Volkswagen Caddy XXL GL V.I.P. Esteetön Volkswagen Crafter GLE V.I.P. 4MOTION Retkeilyauto Volkswagen Crafter GLE V.I.P. 4MOTION Kierteella on paikalla myös Carsportin edustaja. Tervetuloa! Kiertueaikataulun ja tietoa kiertueen koeajoautoista löydät täältä » KIERTUEELLA […]

Nimityksiä Carsport Designilla

Olli Ronkainen aloittaa 2.9. Carsport Designin myynti- ja kehitysjohtajana. Ronkainen (38) toimi aiemmin K Auto Oy:ssä MAN Truck&Bus Suomen johtajana (2014-2019) sekä Volkswagen Hyötyautot -organisaatiossa (2008-2014) tuotehallinnan ja myynninjohdon eri tehtävissä.

Lomailemme 1.–26.7.

Koko Carsportin väki lomailee heinäkuussa ja olemme palveluksessanne jälleen maanantaina 29.7. Heti kesäloman jälkeen tuotantomme saa käyttöönsä uuden 600 m2:n hallilaajennuksen. Tämä helpottaa varastointia ja mahdollistaa tuotannon entistä tehokkaamman tilankäytön. Kiitos yhteistyöstä ja lämmintä kesää! T. Carsportin väki  

Tähdet Radalla 2019 -kiertue kiertää jälleen

Veho 80 – Tähdet Radalla 2019 -kiertue kiertää jälleen maata Mercedes-Benz-tilataksien voimin. Kutsumme Sinut tutustumaan uuteen mallistoomme. Mukana tilataksien ykkönen, Mercedes-Benz Sprinter 319 V6, Veho 80 -juhlamalli Carsport Business Edition -erikoisvarustelulla. Näissä autoissa ensiesittelyn saa Carsport Designin uusi S-sarja, joka sisältää Carsport-istuimet musta-oranssein erikoistikkauksin sekä samaa sävymaailmaa toistavat sisustuksen hiilikuitusomisteet. Tutustu autoon ja sen ominaisuuksiin […]

VEHO 80 -juhlamalli – erä Sprinter 319 V6 GLE V.I.P. Business Editioneita

Carsport Design ja Veho, kaksi taksialan johtavaa perheyritystä, tarjoavat yhdessä Vehon 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi erikoisvarusteltuja, esteettömiä Mercedes-Benz Sprintereitä. Mustat, V6-moottorilla varustetut automaattivaihteiset Sprinterit valmistuvat kesän aikana Ylöjärvellä Carsport Designin tehtaalta. Tehdasvarusteina mm. peruutuskamera, aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC, ilmastointi aktiivisella lämmönsäädöllä, jossa taukolämpö, lisälämmittimen kello-ohjaus, sivutuuliavustin, sähkötoiminen liukuovi, nahkainen ohjauspyörä, kromilistoitettu maski, mattamustat tyylikkäät alumiinivanteet sekä MBUX -multimediajärjestelmä […]

Carsport Volkswagen -mallisto esillä Pörhön Autoliike Oy:n kiertueella

Carsportin monipuolinen Volkswagen-taksimallisto on mukana helmikuussa Pörhön Autoliike Oy:n järjestämällä Pohjois-Suomen kiertueella. Esittelyssä ja koeajettavana seuraavat tilataksit: * Caddy XXL, esteetön taksi * Transporter, esteetön taksi * Crafter 1+8, iso esteetön taksi Kiertuepaikkakunnat: 11.-12.2. Keminmaa 13.-14.2. Oulu 15.-16.2. Raahe 18.-19.2. Kokkola 20.-21.2. Pietarsaari 22.-23.2. Iisalmi 25.-26.2. Kajaani 27.-28.2. Kuusamo 1.-2.3. Rovaniemi Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle! […]

Carsport Designille Volkswagen IntegratedPartner -sertifikaatti

Carsport on jälleen osoittanut korkean laatunsa saamalla Volkswagenin tehtaalta arvostetun IntegratedPartner -sertifikaatin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Carsport Design / Jonasson Oy on nyt Volkswagenin virallinen yhteistyökumppani. Sertifikaatti on vaatinut useita Volkswagenin tehtaan tarkastuksia laadun ja Ylöjärven tehtaan tekemisen osalta.

Hyvää Joulua!

Carsportin väki on talvilomalla 27.-31.12.2018 ja palveluksessanne jälleen 2.1.2019. Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta. Hyvää joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2019!

Autotalo Laakkonen ostaa 150 tila-autoa Carsport Designilta

Autotalo Laakkonen ja Carsport Design ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen 150:n esteettömän Volkswagen Crafter- ja Caddy XXL -taksin sekä Crafter-retkeilyauton toimituksesta. Tilaus on Carsportin historian suurin. Autotalo Laakkosen liiketoimintajohtaja Marko Pakarinen perustelee tilausta yhtiön pyrkimyksellä vastata asiakkaiden toiveisiin ja muuttuneisiin tarpeisiin. – Haluamme tarjota kotimaassa sisustettuja, tasokkaita tila-autoja heti toimitukseen koko Suomessa, Pakarinen sanoo. Tilaus tukee […]

6000. Carsport Design -tilataksi kurvaa Mikkeliin

Carsportilla juhlittiin tiistaina 13.11.2018 kakkukahvien merkeissä kun 6000. Carsport Design -tilataksi – Volkswagen Crafter GL V.I.P. – luovutettiin mikkeliläiselle Jukka Myyryläiselle. Myyryläinen aloitti taksiyrittäjänä vuonna 1994 ja hän ajaa pääasiassa esteettömiä kuljetuksia sekä tilausajoja. Auto on hänelle seitsemäs peräkkäinen Volkswagen ja Carsport. Niillä hän on ajanut yli kaksi miljoonaa kilometriä. Tilataksien suosio alkoi kasvaa Suomessa […]

Persontrafik 22-24 Oktober 2018

Carsport Design on jälleen mukana Persontrafik-messuilla Tukholmassa 22.-24. lokakuuta. Tervetuloa paikan päälle, Carsportin messupaikka 12:21! Persontrafik är en av Europas absolut viktigaste mötesplatser för alla verksamma inom kollektivtrafikbranschen. Syftet är att erbjuda attraktiva, miljövänliga och kundanpassade lösningar med resenären i centrum. I år förstärks det nordiska fokuset ytterligare genom att de båda konferenserna Nordiskt Lokaltrafikmöte […]

Carsport Designin uusi myyntipäällikkö

Tomi Viitasalo vahvistaa Carsport Designin myyntitiimiä. Hän aloitti myyntipäällikkönä 6.8. vastuualueenaan Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja Ford -koritöiden myynti. Tomi on vastannut aiemmin mm. autotalli.com:n verkkopalvelun liiketoiminnasta ja myynnistä. Taksialaan hänellä on kosketuspintaa vaarilla vuodesta 1948 olleen taksin kautta.      

Carsportin väki kesälomalla 2.-27.7.2018

Olemme kesälomalla 2.-27.7.2018, jolloin Carsportin tehdas on suljettu. Myyntimme palvelee  kuitenkin läpi kesän: Jari Soukkio: 040-576 9677 Matti Latva: 045-1686 887 Ari Jonasson: 0400-739 463 (Varauduthan pieneen viiveeseen, soitamme takaisin mikäli emme heti vastaa.) Tarvike-/varaosatilaukset voi loma-ajalla lähettää varasto@carsport.fi, toimitus viikolla 30.    

Uudet Tähdet Radalla 2018 -Kiertue jatkuu

Uudet Tähdet Radalla 2018 Carsport Road Show kiertää jälleen syksyn aikana maata Mercedes-Benz-tilataksien voimin. Kutsumme Sinut tutustumaan uuteen mallistoomme. Mukana tilataksien ykkönen, täysin uusi Mercedes-Benz Sprinter. Road Show -isäntänä paikalla toimii Carsportin edustaja. Tervetuloa! Katso syksyn kiertueaikataulu» Lataa kutsu: elokuu » Lataa kutsu: syyskuu »

Eduskunta hyväksyi autoverolain muutoksen

Eduskunta on 20.4.2018 hyväksynyt autoveron muutosesityksen. Isot esteettömät yhden tai useamman pyörätuolipaikan tilataksit sekä koulukuljetustaksit säädetään kokonaan autoverottomiksi ja samalla invataksien verottomuus poistuu. Laki tulee voimaan 1.7.2018. Linkki Eduskunnan uutiseen >>  

Uusi Carsport Ajossa-lehden numero on ilmestynyt

Uusi Ajossa-lehti on ilmestynyt. Nyt esittelyssä kevään uutuudet Mercedes-Benz Sprinter ja Ford Transit Custom. Lisäksi tyytyväiset Carsport-asiakkaat kertovat kokemuksistaan. Mm. Apulannan Sipe Santapukki kertoo Apulannan luottavan Crafteriin. Jokainen lukija voi valita itselleen sopivimman muodon tutustua viimeisimpiin Carsport Design -uutisiin. Printtiversio on jaossa ja kolahtaa postiluukkuihin lähipäivinä. Alla olevista linkeistä pääset heti tutustumaan Ajossa-lehden uusimman numeron […]

Muutoksia rekisteröinneissä 1.7.2018 alkaen

Esteettömien taksien lainsäädäntöön ja autoveroon liittyvät yksityiskohdat alkavat olla selvillä. Uusien taksien rekisteröinnissä on jatkossa pieniä ja suuria esteettömiä takseja. Pienten, 1+6 hengen esteettömien taksien sisämitta- ja oviaukkovaatimus kasvaa 5 cm, samoin pyörätuolipaikan leveys. Suuren esteettömän taksin mittavaatimukset tulevat nykyisestä invataksista. Invataksi käsitteenä tulee poistumaan. Sekä pieni että suuri esteetön- sekä koululaistaksi ovat jatkossa kokonaan […]

Carsportin myyntitiimi vahvistunut

Carsportin myyntitiimin uutena vahvistuksena on aloittanut alan konkari Jari Soukkio. Jari aloitti tehtävässään maaliskuun alussa. Jarin tavoittaa numerosta 040-576 9677 tai jari.soukkio@carsport.fi

Kela-ajojen kalustokysymykset selviämässä

Kalustokysymykset selviämässä Kelan julkaiseman tarjouspyynnön perusteella nykyinen esteetön 1+6 – 1+8 -hengen taksikalusto hyväksytään ajoihin, joille on nyt tarjolla Kela-ajoihin sopimus vähintään vuoden 2021 loppuun saakka. 1.7.2018 alkavan sopimuksen lisävaatimuksena on kuitenkin vähintään päästöluokka Euro 5 (2009) sekä M1 että M2 -ajoneuvoille. Lisäksi invatakseissa pyörätuolin kiinnityksen tulee olla standardin SFS 5912 mukaisia. Paarikuljetuksissa edellytetään 1.1.2017 […]

Carsport Design Henkilökuljetusnäyttelyssä Tampereella

Ammattiautot Henkilökuljetus -näyttely järjestetään 27.–28.4.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa jo neljättä kertaa. Messupäivät ovat tänä vuonna perjantai ja lauantai. Myös näyttelytila on kasvanut suuremmaksi aiemmista vuosista. Carsport Designin osastolla esitellään uudet Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford-mallistot sekä alan merkittävimmät varusteuutuudet. Lisätietoa järjestäjän sivuilta: henkilokuljetus.fi Tervetuloa!

Vuoden 2017 myydyimmät Carsport Design -automallit

Vuonna 2017 myydyimpien Carsport -varusteltujen tilataksien TOP 8 jakautui tasaisesti kaikkien kokoluokkien kesken. Volkswagen Caddy piti myyntitilaston kärkipaikan, ollen näin luonnollisesti myös 1+6 -paikkaisten matalalattiataksien myydyin automalli. Kestosuosikki Volkswagen Transporter vei keskikokoisten mallien kärkipaikan ja Fordin Transit Custom kiri luokan kakkospaikalle. Isokokoisimpien mallien kärkipaikka kuului Mercedes-Benz Sprinterille ja vuoden 2017 hyötyautoksikin valittu Volkswagen Crafter kiilasi […]

Carsport Road Show jatkuu 9.1.2018

Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show jatkuu 9.1.2018! Road Show kiertää ympäri Suomen uutuustilataksien voimin. Tervetuloa tutustumaan viimeisimpiin tila-, inva- ja koululaistaksiratkaisuihin. Mukana kiertueella pyörätuoli ja Pensin paarit. KIERTUEELLA ESITTELYSSÄ: • Volkswagen Crafter 130 kW (177 hv) automaatti Carsport GLE V.I.P. invataksi • Volkswagen Crafter 130 kW (177 hv) automaatti Carsport GL V.I.P. matkailuauto • Volkswagen […]

Carsportin väki viettää talvilomaa 2.-5.1.2018

Olemme talvilomalla 2.-5.1.2018 jolloin yrityksemme on suljettu. Palvelemme jälleen 8.1.2018. Hyvää joulun aikaa sekä iloa ja onnea vuodelle 2018!

Isot taksit autoverottomiksi

Hallitus esittää eduskunnalle, että isot esteettömät yhden tai useamman pyörätuolipaikan tilataksit ja koulukuljetustaksit säädettäisiin kokonaan autoverottomiksi. Esityksen mukaan 1+6 hengen esteettömät taksit rinnastetaan tavallisiin takseihin. Niissä 4 800 euron veronalennus poistettaisiin vaiheittain 1.7.2022 mennessä. Veronalennus putoisi 1.7.2018 alkaen 3 000 euroon. Esteettömien autojen sisäkorkeuden mittavaatimus on todennäköisesti 145 cm rekisteröinneissä alkaen 1.7.2018. Koulukuljetusajoneuvoissa sisäkorkeuden mittavaatimusta […]

Carsport Road Show käynnistyy 17.10.2017

Volkswagen Hyötyautot Carsport Road Show starttaa 17.10.2017! Road Show kiertää ympäri Suomen uutuustilataksien voimin. Tervetuloa tutustumaan viimeisimpiin tila-, inva- ja koululaistaksiratkaisuihin. Mukana kiertueella pyörätuoli ja Pensin paarit. KIERTUEELLA ESITTELYSSÄ: • Volkswagen Crafter 130 kW (177 hv) automaatti Carsport GLE V.I.P. invataksi • Volkswagen Crafter 130 kW (177 hv) automaatti Carsport GL V.I.P. matkailuauto • Volkswagen […]

Carsportin Ajossa-lehden printtiversio luettavissa

Carsportin asiakaslehden printtiversiota voi nyt lukea ja selata entistä sujuvammin. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan Ajossa-lehden uusimman numeron näköisversioon, joka on keskittynyt Volkswagenin kattavan malliston esittelyyn. Ajossa Issuu-versio » Lataa Ajossa (pdf) » Carsportin löydät verkkosivujen sekä Ajossa-lehden sähköisen ja printtiversion lisäksi Facebookista, Instagramista ja YouTubesta. Pysytään yhteydessä!  

eAjossa – Carsportin sähköinen asiakaslehti on ilmestynyt

Vuoden toinen Ajossa-lehti on keskittynyt Volkswagenin kattavan malliston esittelyyn. Lehden teemana on uusi Volkswagen Crafter: auton esittelee Volkswagen Hyötyautojen Juha-Pekka Sihvonen ja koeajosta vastasi Taksiliiton tekninen asiantuntija Ville Jaakola. Haastattelimme lehteen Ylöjärven taksiautoilijoiden puheenjohtaja Sami Majuria, joka hankki juuri Volkswagen Caddyn XXL-varustelulla sekä pitkän linjan taksiyrittäjä Matti Karhua Puolangalta. Hänen uusi työkalunsa on Volkswagen Transporter. […]

Uudet nettisivut julkaistu

Carsport.fi on uudistunut. Uudistuksen huomaa parhaiten päivittyneestä ilmeestä ja uudesta navigoinnista. Halusimme helpottaa sivujen navigointia, ja teimme siitä mahdollisimman intuitiivista kaikilla alustoilla. Monista mobiilisivuista tuttu ns. hampurilaisvalikko on tullut osaksi Carsportin sivujen navigointia niin mobiililaitteilla kuin työpöytäversiolla. Tämän vasemmasta yläkulmasta löytyvän valikon kautta pääset suoraan haluamaasi automalliin tai katsomaan varastoautoja. Lisäksi toimme etusivulle lisää nostoja sivujemme […]

Isot taksit saamassa eritysaseman autoverossa

Taksien autoverotuksesta julkaistiin 16. elokuuta hallituksen muutosesitys lausuntokierrokselle. Kaikkien alle 1+7 -paikkaisten taksien 4800 euron autoveron alennus ehdotetaan poistettavaksi ja iso esteetön ja koululaiskalusto säädettäisiin autoverosta vapaaksi. Esitys liittyy valtion 2018 talousarvioesitykseen ja astuisi voimaan 1. heinäkuuta 2018. – Esitys tukee meidän toimialan työpaikkojen säilymistä ja 1+7 -paikkaisten taksiyrittäjien toimintamahdollisuuksia. Esteettömillä ja koululaistakseilla ajetaan yhteiskunnallisesti […]

Uusien tilataksien toimitusajat normaalia pidemmät

Piristyvä talous ja taksimaailman muutoksiin varautuminen näkyvät Carsportilla erinomaisena tilauskantana. Samalla, kun tiettyjen mallien toimitusajat tehtaalta ovat pidentyneet, kehotamme teitä varautumaan normaalia pidempiin uusien tilausten toimitusaikoihin. Toimitusajat ovat mallikohtaisia – osan malleista voimme toimittaa muutamissa viikoissa, toisissa voi kestää useita kuukausia. Jos kuitenkin tarvitset uuden tilataksin välittömästi, tutustu varastoautoihimme. Nopeaan toimitukseen on saatavana kattava valikoima […]

Carportin uusi kuvapankki on avattu Flickr-kuvapalvelussa

Carportin uusi kuvapankki on avattu Flickr-kuvapalvelussa, tervetuloa! Näet kerralla yli 1 200 Carsport-bussien kuvaa, merkeittäin ja malleittain jaoteltuna. Kuvapankissa on omat albumit myös mm. invanostimille ja istuimille. Kuvia pääset katsomaan tästä linkistä https://www.flickr.com/photos/carsportdesign/albums. Mikäli sinulla on kysyttävää kuvista tai kuvapalvelusta, otathan yhteyttä jonasson(at)carsport.fi. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja toiveita kuvien suhteen. Kuvien käytöstä mainoksissa […]

Carsport mukana Taksinäyttelyssä ja BUS 2017 -näyttelytapahtumassa

Carsportin uusi, monipuolinen mallisto sekä myyntitiimi tavattavissa Taksinäyttelyssä Tampereella 6.-7.6.2017 sekä BUS 2017 -näyttelytapahtumassa Jyväskylän Paviljongissa 19.-21.6.2017. Tervetuloa!

Nimitysuutisia Carsportilla

Carsport Designin uudeksi myyntipäälliköksi on valittu Katja Kajosvaara, vastuualueenaan muun myyntitiimin tapaan Volkswagen, Mercedes-Benz ja Ford -jälleenmyyjät sekä autoilijat. Katja on työskennellyt autosisustajana ja viimeiset vuodet yrityksen laatupäällikkönä. Hän tuntee hyvin eri automallit ja sisustuksen yksityiskohdat.   Uudeksi laatupäälliköksi on valittu Satu Koskenniemi, vastuualueenaan autojen lopputarkastukset, katsastukset, rekisterlöinnit ja autopaperit. Molemmat naiset ovat olleet yhtiön palveluksessa […]

Uusi Carsport Race -sisustus tuo aitoa tuning-tunnelmaa

Henkilökuljetusnäyttelyssä esitelty Carsport Race -sisustuskokonaisuus sisältää mm. uudenlaiset erikoisnahkaverhoilut, värilliset turvavyöt, designompelukset seinissä, värillä kantatut matot ohjaamossa ja matkustamossa sekä erikoiskoristelistat.