Desinfioivalla Carsport DecoEco -sumutinjärjestelmällä varustettu esteetön taksi

Kouvolalainen autoilija Hannu Aho sai käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän taksin, Volkswagen Crafter GL V.I.P.:n, mihin on asennettu auton sisustuksen 30 sekunnissa desinfioiva Carsport Designin DecoEco -sumutinjärjestelmä.

Sumutinjärjestelmän hienojakoinen sumu leviää hankalasti puhdistettaviinkin koloihin. Laitteen 9K-luokitus takaa bakteerien ja virusten hävittämisen, myös Covid-19:n. Käytetyt sumutusaineet ovat täysin ympäristöystävällisiä, sekä ihmisille että luonnolle. Käyttö tapahtuu kuljettajalla olevasta katkaisijasta. Matkustamon katossa oleva sumutin varmistaa suihkullaan koko sisustuksen bakteeri- ja virusvapaaksi 30 sekunnissa. Sisustuksen voi helposti desinfioida nopeasti useita kertoja päivässä.

 

Lue Ahon haastattelu, auton tarkempi esittely ja katso esittelyvideo »

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!