Siirry pääsisältöön

Varustelun ja sisustuksen kehitystyö toi retkeilyautojen myyntiin kasvua

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin.

Carport Design Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin, kun aiemmin retkeilyautoja tehtiin vain yksittäin. Monikäyttöisten matkailuautojen myynti kasvoi koronavuonna ja toi helpotusta tila-autojen varustelijoiden työllisyyteen.

– Retkeilyautojen myynnin kasvu on auttanut meitä ja koko toimialaa vaikeassa tilanteessa, toteaa Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen. Meille syntyi retkeilyautojen erikoistiimi, joka pystyy räätälöimään autot laadukkaasti. Erikoisvahvuutenamme on oma istuinvalmistus ja huippuluokan autosähköasiantuntijat, joilla on yhteydet suoraan autotehtaille.

Lue koko juttu Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä »
Lue koko artikkeli (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 3640 -retkeilyautoesite (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 4490 -retkeilyautoesite (pdf) »

Katso Carsport-varastoautot:
Volkswagen Crafter -retkeilyautot »
Mercedes-Benz Sprinter -retkeilyautot »
Ford Transit -retkeilyautot »

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää