Siirry pääsisältöön

Varustelun ja sisustuksen kehitystyö toi retkeilyautojen myyntiin kasvua

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin.

Carport Design Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin, kun aiemmin retkeilyautoja tehtiin vain yksittäin. Monikäyttöisten matkailuautojen myynti kasvoi koronavuonna ja toi helpotusta tila-autojen varustelijoiden työllisyyteen.

– Retkeilyautojen myynnin kasvu on auttanut meitä ja koko toimialaa vaikeassa tilanteessa, toteaa Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen. Meille syntyi retkeilyautojen erikoistiimi, joka pystyy räätälöimään autot laadukkaasti. Erikoisvahvuutenamme on oma istuinvalmistus ja huippuluokan autosähköasiantuntijat, joilla on yhteydet suoraan autotehtaille.

Lue koko juttu Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä »
Lue koko artikkeli (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 3640 -retkeilyautoesite (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 4490 -retkeilyautoesite (pdf) »

Katso Carsport-varastoautot:
Volkswagen Crafter -retkeilyautot »
Mercedes-Benz Sprinter -retkeilyautot »
Ford Transit -retkeilyautot »

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää