Varustelun ja sisustuksen kehitystyö toi retkeilyautojen myyntiin kasvua

Carport Design Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin, kun aiemmin retkeilyautoja tehtiin vain yksittäin. Monikäyttöisten matkailuautojen myynti kasvoi koronavuonna ja toi helpotusta tila-autojen varustelijoiden työllisyyteen.

– Retkeilyautojen myynnin kasvu on auttanut meitä ja koko toimialaa vaikeassa tilanteessa, toteaa Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen. Meille syntyi retkeilyautojen erikoistiimi, joka pystyy räätälöimään autot laadukkaasti. Erikoisvahvuutenamme on oma istuinvalmistus ja huippuluokan autosähköasiantuntijat, joilla on yhteydet suoraan autotehtaille.

Lue koko juttu Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä »
Lue koko artikkeli (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 3640 -retkeilyautoesite (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 4490 -retkeilyautoesite (pdf) »

Katso Carsport-varastoautot:
Volkswagen Crafter -retkeilyautot »
Mercedes-Benz Sprinter -retkeilyautot »
Ford Transit -retkeilyautot »

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!