Siirry pääsisältöön

Varustelun ja sisustuksen kehitystyö toi retkeilyautojen myyntiin kasvua

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin.

Carport Design Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin, kun aiemmin retkeilyautoja tehtiin vain yksittäin. Monikäyttöisten matkailuautojen myynti kasvoi koronavuonna ja toi helpotusta tila-autojen varustelijoiden työllisyyteen.

– Retkeilyautojen myynnin kasvu on auttanut meitä ja koko toimialaa vaikeassa tilanteessa, toteaa Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen. Meille syntyi retkeilyautojen erikoistiimi, joka pystyy räätälöimään autot laadukkaasti. Erikoisvahvuutenamme on oma istuinvalmistus ja huippuluokan autosähköasiantuntijat, joilla on yhteydet suoraan autotehtaille.

Lue koko juttu Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä »
Lue koko artikkeli (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 3640 -retkeilyautoesite (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 4490 -retkeilyautoesite (pdf) »

Katso Carsport-varastoautot:
Volkswagen Crafter -retkeilyautot »
Mercedes-Benz Sprinter -retkeilyautot »
Ford Transit -retkeilyautot »

 

Lue myös

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää

Sukupolvet vaihtuvat, yhteistyö jatkuu

TuttuTaksi Oy:n yrittäjä Jukka Lehtinen on toiminut taksiyrittäjänä yli kolmekymmentä vuotta. Vaikka yrityksen vetovastuu on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle, Lehtinen on edelleen mukana toiminnassa ja ratin takana aina tarvittaessa. Tänä keväänä yrityksen kalustoa vahvistamaan tulee kaksi Carsportin varustelemaa Caddy XXL Plus -taksia.

Lue lisää