Siirry pääsisältöön

Varustelun ja sisustuksen kehitystyö toi retkeilyautojen myyntiin kasvua

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin.

Carport Design Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä

Carsport on kehittänyt retkeilyautojen sisustuksia ja varustelua, pystyen tarjoamaan huomattavasti kilpailukykyisemmän korityön ja räätälöinnin, kun aiemmin retkeilyautoja tehtiin vain yksittäin. Monikäyttöisten matkailuautojen myynti kasvoi koronavuonna ja toi helpotusta tila-autojen varustelijoiden työllisyyteen.

– Retkeilyautojen myynnin kasvu on auttanut meitä ja koko toimialaa vaikeassa tilanteessa, toteaa Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen. Meille syntyi retkeilyautojen erikoistiimi, joka pystyy räätälöimään autot laadukkaasti. Erikoisvahvuutenamme on oma istuinvalmistus ja huippuluokan autosähköasiantuntijat, joilla on yhteydet suoraan autotehtaille.

Lue koko juttu Auto, tekniikka ja kuljetus -lehdessä »
Lue koko artikkeli (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 3640 -retkeilyautoesite (pdf) »
Lataa Volkswagen Crafter av. 4490 -retkeilyautoesite (pdf) »

Katso Carsport-varastoautot:
Volkswagen Crafter -retkeilyautot »
Mercedes-Benz Sprinter -retkeilyautot »
Ford Transit -retkeilyautot »

 

Lue myös

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus

Carsport Design palasi kasvu-uralle poikkeusvuosien jälkeen – tuotantomäärät nousivat 50% Vuosien 2020-2022 poikkeusoloille pystyttiin heittämään hyvästit viimein viime vuoden toisella neljänneksellä kun autotehtaiden

Lue lisää