Carsport Design Carsport Design -retkeilyautot - Carsport Design

Mercedes-Benz Sprinter – Volkswagen Crafter – Ford Transit – Iveco Daily

Retkeilyautot nousivat yhdeksi Carsport Designin päätuotteista


Monikäyttöisten retkeilyautojen kokonaismarkkina on kaksinkertaistunut parissa vuodessa noin 500 ajoneuvoon.

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän vuosina 2020-2021. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön ja kattavamman asiakasräätälöinnin. Tällä hetkellä retkeilyautojavarustellaan jopa 20 kpl kuukaudessa.

Laatua yksilöllisesti

Carsportin retkeilyautojen erikoistiimi pystyy räätälöimään autot yksilöllisesti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Istuinosasto, sisustus- ja vanerointitiimit sekä autosähköasiantuntijat varmistavat viimeistellyn laadun.  Carsport Designin omasta istuintuotannosta valmistuu noin 2000 istuinta vuodessa.

Carsport korityöllä on kahden vuoden takuu. Autojen varustelun kaikki yksityiskohdat ja valmistuksessa käytetyt komponentit tallennetaan LEAN-toiminnanohjausjärjestelmään, mikä takaa hyvän jäljitettävyyden esimerkiksi kolarikorjaustilanteissa. Yrityksessä noudatettavat laatujärjestelmä (ISO9001) ja ympäristöjärjestelmä (ISO14001) ovat sertifioituja ja tukevat kestävän kehityksen ja vastuullisuuden tavoitteitamme.

Retkeilyauto yhdistää tasokkaan pakettiauton ja henkilökuljetusauton edut. GL- ja GLE VIP-mallit tarjoavat korkeatasoisen varustelutason ja matkustusmukavuuden sekä monikäyttöisen tavaratilan. Retkeilyauton varustukseen kuuluu usein mm. matkustamon tummennetut ääntä ja lämpöä eristävät kaksikerroslasit, ergonomiset nahkaverhoillut Carsport-istuimet, laadukkailla materiaaleilla tehty viimeistelty design-sisustus, tyylikäs ja käytännöllinen sisävalaistus sekä Carsportin kehittämät useat sänkyratkaisut. Tavaratilassa on tyylikäs ja kestävä vanerointi, tehokas led-valaistus sekä muut yksilölliset varusteet. Äänieristys, audiolaitteet, multimedia ja ulkoinen varustelu viimeistelevät kokonaisuuden.

Kysy lisää myyntitiimiltämme tai autokauppiaaltasi!

Volkswagen Crafter
Carsport
-retkeilyautot

Crafter-retkeilyautot »

Mercedes-Benz Sprinter
Carsport
-retkeilyautot

Sprinter-retkeilyautot »

Ford Transit
Carsport
-retkeilyautot

Transit-retkeilyautot »

Iveco Daily
Carsport
-retkeilyauto

Iveco-retkeilyauto »

Carsport Design on
ISO 9001 ja ISO 14001
-sertifioitu yritys

ISO 9001 ja ISO 14001 »

Carsport
-myyntitiimi

Myyntitiimi »