Carsport Design Volkswagen Crafter Carsport -retkeilyautot - Carsport Design

Volkswagen Crafter Carsport -retkeilyautot

Volkswagen Crafter vakuuttaa ajettavuudellaan ja monipuolisilla lisävarustevaihtoehdoillaan. Crafter-retkeilyauto on usein nelivetoinen ja varustettu 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Koripituuksia on kolme. Normaali (3640) tarjoaa hyvät tilat ja näppärän käsiteltävyyden. Pitkässä mallissa (4490) yhdistyvät mukavat matkustustilat ja reilu tavaratila. Extrapitkässä mallissa (4490L) tilavan matkustamon lisäksi tavaratila on hulppea ja imaisee sisäänsä vaikka moottorikelkan.

Retkeilyautot nousivat yhdeksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän vuosina 2020-2021. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön ja kattavamman asiakasräätälöinnin. Carsportin retkeilyautojen erikoistiimi pystyy räätälöimään autot yksilöllisesti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Istuinosasto, sisustus- ja vanerointitiimit sekä autosähköasiantuntijat varmistavat viimeistellyn laadun. Carsport korityöllä on kahden vuoden takuu.

Katso Carsport-varastoautot:
Volkswagen Crafter -retkeilyautot »

Katso myös:
Räätälöity Volkswagen Crafter-retkeilyauto »

 

Carsport-myynti

Carsport-myyntitiimi valmiina palvelukseenne.

Tarkemmat myyjäkohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Retkeilyautot on yksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön sekä kattavamman asiakasräätälöinnin.