Carsport Design Ford Transit Carsport -retkeilyautot - Carsport Design

Ford Transit Carsport -retkeilyautot

Ford Transitin hyvä varustetaso ja edistyksellinen tekniikka takaa mukavaa matkantekoa kohtuullisin kustannuksin. Jopa 10-vaihteinen automaattivaihteisto mukautuu kaikkiin ajotilanteisiin taloudellisesti. Suuret ovet helpottavat kuormausta ja korkea kuormakantavuus mahdollistaa istuinratkaisut jopa 8 henkilölle.

Retkeilyautot nousseet yhdeksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän vuosina 2020-2021. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön ja kattavamman asiakasräätälöinnin. Carsportin retkeilyautojen erikoistiimi pystyy räätälöimään autot yksilöllisesti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Istuinosasto, sisustus- ja vanerointitiimit sekä autosähköasiantuntijat varmistavat viimeistellyn laadun. Carsport korityöllä on kahden vuoden takuu.

Ford Transit Carsport -retkeilyautojen varastoautot »

 

Ford Carsport -hinnastot

Ford Carsport -hinnastoista löydät
ajankohtaisimmat malli- ja kampanjakohtaiset tiedot.

Carsport-myynti

Carsport-myyntitiimi valmiina palvelukseenne.

Tarkemmat myyjäkohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Retkeilyautot yksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön sekä kattavamman asiakasräätälöinnin.