Carsport Design Iveco Daily Carsport -retkeilyauto - Carsport Design

Iveco Daily Carsport -retkeilyauto

Iveco Daily on Carsport-retkeilyautoperheen uusin tulokas. Sen kolmelitrainen moottori ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto takaavat leppoisan ajonautinnon ja mahdollistaa suurenkin perävaunun vetämisen; Dailyn suurin perävaunumassa on 3500kg. L4-mallin tavaratila on tilavankin matkustamon yhteydessä parhaimmillaan reilusti yli kolme metriä pitkä ja siksi Iveco Daily varustellaan usein liikkuvaksi huoltoautoksi tai työpajaksi Work System -kalustein.

Retkeilyautot nousseet yhdeksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän vuosina 2020-2021. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön ja kattavamman asiakasräätälöinnin. Carsportin retkeilyautojen erikoistiimi pystyy räätälöimään autot yksilöllisesti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Istuinosasto, sisustus- ja vanerointitiimit sekä autosähköasiantuntijat varmistavat viimeistellyn laadun. Carsport korityöllä on kahden vuoden takuu.

Katso Carsport-varastoautot:
Iveco Daily -retkeilyautot »

 

Carsport-myynti

Carsport-myyntitiimi valmiina palvelukseenne.

Tarkemmat myyjäkohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Retkeilyautot yksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön sekä kattavamman asiakasräätälöinnin.