Carsport Design Mercedes-Benz Sprinter carsport -retkeilyautot - Carsport Design

Mercedes-Benz Sprinter Carsport -retkeilyautot


Mercedes Benz Sprinter
on retkeilyautojen markkinajohtaja. Se tarjoaa hyvät tilat, matkustusmukavuus on ensiluokkaisen hiljaista ja lisävarustevalikoima laaja. Tyylikäs ulkonäkö erottuu joukosta ja laajalla ulkoisten varusteiden valikoimalla saat autostasi yksilöllisen kokonaisuuden. Carsport Sprintereiden sanotaankin usein olevan retkeilyautojen S-luokkaa.

Retkeilyautot nousivat yhdeksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän vuosina 2020-2021. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön ja kattavamman asiakasräätälöinnin. Carsportin retkeilyautojen erikoistiimi pystyy räätälöimään autot yksilöllisesti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Istuinosasto, sisustus- ja vanerointitiimit sekä autosähköasiantuntijat varmistavat viimeistellyn laadun. Carsport korityöllä on kahden vuoden takuu.

Katso Carsport-varastoautot:
Mercedes-Benz-retkeilyautot »

Katso myös:
Räätälöity Mercedes-Benz Sprinter -retkeilyauto »

 

 

Carsport-myynti

Carsport-myyntitiimi valmiina palvelukseenne.

Tarkemmat myyjäkohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Retkeilyautot on yksi Carsport Designin päätuotteista

Carsport on panostanut retkeilyautojen sisustuksen ja varustelun kehitystyöhön entistä enemmän. Se on mahdollistanut aiempaa huomattavasti kilpailukykyisemmän ja tyylikkäämmän korityön sekä kattavamman asiakasräätälöinnin.