Carsport Design Lisää turvallisuutta - Carsport Design

Turvalliset pyörätuoli- ja paarikiinnitykset

Carsport-ratkaisut tukevat työ- ja liikenneturvallisuutta. Tuotekehityksessä huomioidaan sekä nykyiset että tulossa olevat Trafin vaatimukset ja hyödynnetään sidosryhmien asiantuntemusta. Suomen Esteettömät ja Paaritaksit Ry Estax luovuttikin Jonasson Oy:lle Carsport Jubilee Show -tilataksimessujen yhteydessä kunniakirjan esteettömän taksikaluston kehittämisestä.

”Asiakkailta saamamme palaute kertoo, että ratkaisumme ovat käytännöllisiä ja helpottavat autoilijan arkea. On hienoa, että autoilijat luottavat meidän ammattitaitoomme ja tietävät, että esittelemme heille markkinoiden parhaat ratkaisut.” Ari Jonasson

Odotetut AMF-Bruns alumiinihissit

Saksalaisen AMF-Brunsin alumiinihissit ovat odotettu lisä Carsportin lisävarustevalikoimassa. Yritys tunnetaan maailmalla turvallisuuden edelläkävijänä ja yhtiö on mm. Volkswagenin, Mercedes-Benzin ja Fordin sertifioitu alihankkija. AMF-hissillä on kahden vuoden takuu. Carsport ja valtuutetut huoltopisteet ympäri maan hoitavat huollon ja varaosat.

Katso AMF-Brunsin tuotteiden esittelyvideo täällä ››

Pyörätuolin kiinnitysvyöt

Carsport asentaa standardinmukaiset pyörätuolin kiinnitykset ja pyörätuolimatkustajan kiinnitysvyöt korityön yhteydessä. Carsport-ratkaisut lisäävät pyörätuoli- ja paariasiakkaiden turvallisuutta sekä edistävät kuljettajan ja matkustajien ergonomiaa. Uusia, entistä parempia ratkaisuja etsitään koko ajan. Jokaista uutta vaihtoehtoa punnitaan syvällisesti ja asiakkaita kuunnellen. Esimerkiksi Jubilee Show -tilataksimessuilla esiteltiin ratkaisu, joka mahdollistaa pyörätuolin turvallisen kiinnittämisen lattian alle upotettuihin kiinnikkeisiin. Ratkaisu on kevyt, turvallinen ja helppo käyttää, mutta siihenkin halutaan saada ammattiautoilijoiden mielipide ennen kuin ratkaisu pääsee Carsportin valikoimiin.

Testatut paarit kiinnityksineen

Tämän hetken tietojen mukaan Trafin tulossa oleva suositus edellyttää paarien ja niiden kiinnitysten testausta EN1789 mukaisesti. Carsport ja Pensi tekevät tiivistä yhteistyötä turvallisten paarikiinnitysten parissa: kummankin asiantuntemusta tarvitaan, jotta paarit pysyvät turvallisesti kiskoissa ja kiskot tukevasti auton lattiassa.

1) Monitoimipaarit esteettömiin takseihin

Monitoimipaarit ovat kevyitä käyttää ja nopeasti liikuteltavissa. Carsportin EN 1789 mukaisesti testatun pikakiinnitysratkaisun ja kätevien kääntöistuimien ansiosta Pensin monitoimipaarit istuvat mainiosti mm. Ford Grand Tourneo Connectiin sekä kokonsa puolesta Volkswagen Caddyyn ja Mercedes-Benz Citaniin.

2) Parensi-paarit tilaviin invatakseihin

Carsportin EN 1789 mukaisesti testatun pikakiinnitysratkaisun ja kätevien pyörätuolin sidontavöiden ansiosta paarien kiinnitys onnistuu turvallisesti neljästä kulmasta kiinni ja näppärästi suuremman kokoluokan invatakseihin, kuten Mercedes-Benz Sprinteriin, Volkswagen Crafteriin ja Ford Transitiin.