Tähtilaatuinen linja-auto


Mercedes-Benz Sprinter Carsport -linja-auton matkustamotilat ovat väljät pidemmän akselivälin ansiosta. Tilat muuntuvat hetkessä eri kuljetustarpeisiin sopiviksi ja tilaa on reippaasti myös matkatavaroille. Edustava sisustus ja erittäin monipuolinen varustelu sopivat myös tasokkaisiin yrityskuljetuksiin.

Sprinter-linja-autoon saa 2–3 pyörätuolipaikkaa ilman istuinten siirtelyä. Matkustajapaikkoja linja-autoihin saa 16–19. Sprinter-linja-autot voi tilata täysin Carsport-sisustettuna tai edullisena Trend-mallina tehtaan seinä- ja kattoverhoiluilla. Molemmissa on vakiona laadukkaat Sege®-istuimet Carsport Design -verhoiluilla.

Mercedes-Benz Sprinter Carsport linja-autot ovat kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan. Yhtiö tarjoaa täysin asiakkaille räätälöityjen sisustusten rinnalla yhteistyössä Vehon linja-automyynnin kanssa kahta valmista mallia, 13+1 -paikkainen, jossa on vaihtoehtoisesti kaksi pyörätuolipaikkaa ja toisena mallina pitkä 40 cm jatkolla oleva 19+1+1-paikkainen CMS-versio.

Sprinter-linja-autoon saa 2–3 pyörätuolipaikkaa ilman istuinten siirtelyä. Matkustajapaikkoja linja-autoihin saa 9-20. Sprinter-linja-autot voi tilata täysin Carsport-sisustettuna tai edullisena Trend-mallina tehtaan seinä- ja kattoverhoiluilla. Molemmissa on vakiona laadukkaat Sege®-istuimet Carsport Design -verhoiluilla.

Tutustu tarkemmin eri varusteluvaihtoehtoihin esitteissä ja hinnastoissa.