Vår nya webbplats har lanserats

Carsport.fi har förnyats. Det nya utseendet och den nya navigeringen är de synligaste tecknen på förnyelsen.  Vi ville göra det lättare att navigera på webbsidorna och gjorde navigeringen så intuitiv som möjligt på alla plattformar. Den så kallade hamburgermenyn som är bekant från många mobila webbsidor är en del av navigeringen på Carsports webbplats såväl för mobila apparater som för bordsdatorer. Via menyn som finns uppe i vänstra hörnet kommer du direkt till den bilmodell du vill se eller till utbudet av lagerbilar.

På startsidan har dessutom innehåll om webbplatsen lyfts fram för att den viktigaste informationen och länkarna ska kunna hittas omedelbart. På webbplatsen hittar du också den elektroniska versionen av tidskriften Ajossa som förnyades på våren. Navigeringen och utseendet här följer webbplatsens stil och funktionssätt. Beträffande tekniken flyttade vi sidorna till en ny plattform i syfte att göra sidorna snabbare.

Hur lyckades vi? Vi vill gärna höra vad du tycker om förnyelsen! Skicka ris och ros till Elina för att vi ska kunna utveckla webbplatsen ytterligare och tillgodose dina behov ännu bättre! elina.jonasson(a)carsport.fi.