Siirry pääsisältöön

Kohti uutta – tankki puoliksi täynnä

Kohti uutta –  tankki puoliksi täynnä

Kun liikennekaaren isot linjat selvisivät viime kesänä, alkoi tapahtua. Jotkut heittivät pyyhkeen kehään, mutta moni mietti millaisia uusia mahdollisuuksia muutokset tuovat omalle paikkakunnalle ja yritykselle. Suurin osa tapaamistamme asiakkaista alkoi elää ja suunnitella ”uutta aikaa” yllättävänkin innokkaasti. Se on näkynyt meillä tilauskannan kasvuna.
 

Katse tankkiin

 
Suuret muutokset mittaavat sekä osaamistamme että asennettamme. Tulevaisuuden ennustaminen on aina vaikeaa – oikeastaan täysin mahdotonta. Mielestäni näissä risteyksissä meiltä kysytään ihan suoraan, uskommeko omaan tekemiseen ja huomiseen. Kysymys on kieltämättä suuri ja sitä onkin syytä pohtia perusteellisesti.

Onko tankkini puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä? Toisessa päässä tietä ovat oman kuljetusliiketoiminnan uhat ja heikkoudet, mutta toisessa suunnassa häämöttävät vahvuuksien lisäksi uudet mahdollisuudet. Ne kaikki on hyvä punnita tarkkaan, jotta kääntyisi oikeaan suuntaan ja pääsisi eteenpäin. Olemme kartoittaneet uhkia sekä pohtineet keinoja niiden minimoimiseksi ja ennakoimiseksi lukuisien asiakkaidemme kanssa. Johtava ajatus keskusteluissa on kuitenkin ollut se, että kuljetustarpeet eivät katoa mihinkään – ennemminkin kasvavat. Isojen autojen kuljetukset vaativat sekä tietynlaista kalustoa että erityistä ammattitaitoa ja palveluasennetta. Ei tämä ole mitään helppoheikkien hommaa jatkossakaan.

 

Johtava ajatus keskusteluissa on kuitenkin ollut se,
että kuljetustarpeet eivät katoa mihinkään – ennemminkin kasvavat.

 

Jalka kaasulle

 
Oma kokemukseni 30-vuotiselta yrittäjätaipaleelta on osoittanut, että päätökset ovat tärkeitä. Uskolla ja päätöksillä ohjataan niin omaa kuin koko henkilöstönkin ajattelua ja energiaa – ja sitä kautta ihan koko yritystoimintaa. Joskus yrityksessämme tehdyt päätökset ovat osoittautuneet vääriksi, jolloin on tehty uusi päätös.

Eniten omaa liiketoimintaamme ovat rampauttaneet ne ajanjaksot, jolloin ei ole tehty mitään päätöksiä, vaan ollaan jääty odottelemaan ihmettä tai katsomaan mitä ympärillä tapahtuu. Mutta voin puhua vain omista kokemuksistani, enkä uskalla tai halua neuvoa muita. Päätökset ovat jokaisen yrittäjän omaa tonttia; se yrittäjyyden ihanuuden toinen, monesti raskaampi puoli. Ja toisille sopii kevyempi kaasujalka.

Sen voin luvata, että käytössänne on nopein ja luotettavin varikkotiimi. Koko henkilöstömme on huippumotivoitunut palvelemaan teitä juuri nyt. Jokainen työntekijämme tietää, että työpaikat säilyvät vain sen avulla, että te olette tyytyväisiä työhömme. Haluamme, että laadukas korityö helpottaa arkeanne. Pyörien pitää pyöriä: hädän tullen autamme kalustonne takaisin toimintakykyiseksi niin tehokkaasti kuin mahdollista, koko auton käyttöajan.

Jatketaanko keskustelua kasvokkain? Tule juttusille ja tutustumaan laajan mallistomme uutuuksiin koritehtaallemme Ylöjärvelle, Henkilökuljetusnäyttelyyn 29.–30.3. tai Taksiliiton Näyttelyyn kesäkuun alussa!
 
Uskollinen varikkotiiminne,
Ari Jonasson & Carsport-ammattilaiset

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää