Siirry pääsisältöön

laatu

Laatu on meille kunnia-asia

Toimintaamme ohjaa korkea laatu niin kaikissa palvelumme vaiheissa kuin lopputuotteessakin. Menetelmiämme, prosessejamme ja tuotteitamme tarkastellaan useiden eri ulkopuolisten auditoijien toimesta säännöllisesti. Jonasson Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti osoituksena siitä, että toimintamme täyttää kansainvälisten standardien mukaiset vaatimukset.

Säännöllinen seuranta ja jatkuva parantaminen laadun mittareina.

ISO 9001 on maailman tunnetuin ja käytetyin johtamisjärjestelmästandardi, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. Tuotteiden ja tiedon jäljitettävyys ja aiempaa tarkempi riskien ennakointi ja hallinta tuovat turvaa liiketoiminnallemme ja näkyy asiakkaillemme sujuvampina prosesseina ja entistäkin laadukkaampina tuotteina.

ISO 14001 on ympäristöasioiden hallintaa käsittelevä kansainvälinen päästandardi, joka ohjaa yritystämme kohti parempaa ympäristöasioiden tasoa, hallintaa ja kehittämistä. Ympäristöohjelma auttaa meitä kehittämään Carsport-tuotteiden koko elinkaaren mahdollisimman ympäristöystävälliseksi.

Laadun todisteena Volkswagenin virallinen sertifikaatti.

Carsport Design on rakentanut ja varustanut tuhansia Volkswagen-hyötyautoja. Yhtiön korkea laatutaso on huomioitu myös Volkswagenin taholta. Volkswagen Ag on myöntänyt Carsportille arvostetun Integrated Partner -sertifikaatin. Sertifikaatti merkitsee sitä, että suomalaisyritys on Volkswagenin virallinen yhteistyökumppani, jonka korityön tekninen taso ja laatu vastaavat autonvalmistajan korkeita standardeja.

”Laatu on sitä, että asiat tehdään oikein myös silloin kun kukaan ei ole katsomassa” –Henry Ford

Ford Motor Company on auditoinut tuotantomenetelmämme, laadunvalvontamme ja tuotteemme. Auditointiprosessin tuloksena Carsportille myönnettiin arvostettu Ford PRO (ent. QVM) -status toimialansa ainoana toimijana Suomessa.

Yhteiskunnan hyväksi.

Carsport Design on Valtion julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hanselin sopimustoimittaja. Toiminnan vastuullisuuden, tuotteiden korkean laadun ja monipuolisen valikoimamme ansiosta olemme mukana pitämässä huolta yhteiskunnastamme ja sen turvallisuudesta.

takuu

Kahden vuoden takuu

Kaikkien Carsport-mallistojen takuu on kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Takuu kattaa koko varustelun sekä kaikki tuotannossa käytetyt materiaalit ja komponentit.

Carsport takuu

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä

Matti Latva

Taksit, retkeilyautot, pakettiautovarustelut 045 1686 887

Ari Jonasson

Taksit, retkeilyautot, pakettiautovarustelut 0400 739 463

Niko Soikkeli

Pakettiautovarustelut, Work System, taksit, retkeilyautot 044 371 5005
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Älä koskaan lähetä salasanoja tai luottokorttitietoja tällä lomakkeella.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.