Siirry pääsisältöön

mallisto

Retkeilyautot

Tervetuloa Carsport Designin tarjoamaan VIP-luokkaan!

Retkeily- ja miehistöautojen erikoistiimimme räätälöi autot yksilöllisesti ja laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaan. Verhoilu- ja vanerointitiimit sekä autosähköasiantuntijat varmistavat viimeistellyn laadun. Carsport Designin omasta istuintuotannosta valmistuu yli 2000 istuinta vuodessa.

Luotettava kumppani

Retkeilyauton varusteluun kuuluu usein mm. matkustamon tummennetut ääntä ja lämpöä eristävät kaksikerroslasit, ergonomiset nahkaverhoillut Carsport-istuimet, laadukkailla materiaaleilla viimeistelty sisustus, tyylikäs ja käytännöllinen sisävalaistus sekä Carsportin kehittämät useat sänkyratkaisut.
Tavaratilassa on tyylikäs ja kestävä vanerointi, tehokas LED-valaistus sekä muut yksilölliset varusteet. Äänieristys, audiolaitteet, multimedia ja ulkoinen varustelu viimeistelevät kokonaisuuden.

Carsport Design on ainoa alan yritys Suomessa, jonka toiminta on sekä ISO9001- että ISO14001 -sertifioitu. Sertifikaatit on myönnetty osoituksena siitä, että toimintamme täyttää kansainväliset vaatimukset tila- ja hyötyautojen tuotekehitys-, tuotanto- ja myyntiprosessissa. Nämä tukevat perheyrityksemme kestävän kehityksen ja vastuullisuuden tavoitteitamme.

Valikoimaamme kuuluvat Volkswagen Crafter, Mercedes-Benz Sprinter ja Ford Transit.

Valikoima:

Carsport-varastoautot ovat Volkswagenin maahantuojan, K-Auto Oy:n tai jälleenmyyjien teettämiä laadukkaita, yksilöllisesti varusteltuja esteettömiä- tai koululaisajoneuvoja, linja-autoja tai retkeilyautoja, jotka ovat heti tai nopeasti toimitusvalmiita. Autot ovat esillä eri puolilla maata ja niitä myyvät kaikki Volkswagen-jälleenmyyjät.

Carsport-varustellut Mercedes-Benz-hyötyajoneuvot täyttävät ammattiautoilijan toiveet ja laatuvaatimukset.

Tilataksimarkkinan suosituin, Mercedes-Benz Sprinter tarjoaa henkilökuljetuksiin modernin, tilavan ja monikäyttöisen malliston. Mercedes-Benz Vito Carsport on tyylikkään ja kompaktin muotoilunsa ansiosta tituleerattu markkinoiden tyylikkäämmäksi tila-autoksi. Uusilla istuinratkaisuilla senkin tiloista saadaan yllättävän suuret ja monikäyttöiset.

Ford Carsport -mallistossa on neljä varustelutasoa: CL V.I.P., GL V.I.P., GLE V.I.P. ja GLE V.I.P. Business. Kaikista niistä voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukainen kokonaisuus. Mallistojen takuu on 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta. Meille on kunnia-asia huolehtia asiakkaista myös takuuajan jälkeen.

Jos et ole vielä valinnut automerkkiä tai -mallia niin asiantunteva myyntitiimimme osaa kertoa eri merkkien ja mallien ominaisuuksista korinrakennuksen ja lisävarustelun näkökulmasta.

1.

Valitse automerkki

2.

Suunnitellaan varustelu

3.

Tee autokaupat

4.

Valmiin auton luovutus 

ISTUINMALLISTO

Carsport valmistaa useita laadukkaita istuimia

TUTUSTU ISTUINMALLISTOON

Vaihtoehtona valmis retkeilyauto

Tuotannossa
Retkeilyauto

Volkswagen Crafter – GL VIP Retkeilyauto 1+4 (718252)

Tuotannossa
Retkeilyauto

Volkswagen Crafter – GL VIP Retkeilyauto 1+4 (718245)

Tuotannossa
Retkeilyauto

Volkswagen Crafter – GL VIP Retkeilyauto 1+4 (718251)

Tuotannossa
Retkeilyauto

Volkswagen Crafter – GL VIP Retkeilyauto 1+4 (718249)

Tuotannossa
Retkeilyauto

Volkswagen Crafter – GL VIP Retkeilyauto 1+4 (718254)

Valmis
Retkeilyauto

Volkswagen Crafter – GL VIP Retkeilyauto 1+4 (718253)

KAIKKI VARASTOAUTOT

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä

Matti Latva

Taksit, retkeilyautot, pakettiautovarustelut 045 1686 887

Ari Jonasson

Taksit, retkeilyautot, pakettiautovarustelut 0400 739 463

Niko Soikkeli

Pakettiautovarustelut, Work System, taksit, retkeilyautot 044 371 5005

Älä koskaan lähetä salasanoja tai luottokorttitietoja tällä lomakkeella.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.