Siirry pääsisältöön

work system mallisto

Pakettiauto­varustelut laadukkaasti

Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford, Toyota, Citroen, Opel, Dacia, Fiat, Iveco, MAN, Maxus,  Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault

Turvallinen valinta

Work System -autokalusteet törmaystestataan EuroNCAP-normin mukaisesti. Rakenteissa on erityiset vyöhykkeet, joilla pystytään hallitsemaan kalusteiden käyttäytymistä törmäystilanteissa. Näin suojataan kaikista tärkein – auton matkustamossa olevat ihmiset.

Lähettihyllyt

Lähettihyllyt ovat erinomainen valinta jos lattiatila tulee toisinaan saada vapaaksi esim. kuormalavoja varten. Kaasujousivaimenteisten saranoiden avulla lähettihyllyt voi kääntää seinälle yhdellä kädenliikkeellä.

Oma paikka kaikelle

Laajalla lisävarustevalikoimalla kalusteisiin saadaan oma paikka kaikelle. Vetolaatikot työkaluille, ottolaatikot pientarvikkeille, teleskooppihyllyt pitkälle tavaralle ja paljon muuta.

Tikkaat aina tiellä?

Tikkaat ovat kenties yksi hankalimmista tarvikkeista kuljettaa mutta silti niin tärkeät olla mukana. Work Systemin pikalukitteinen tikasteline asennetaan kattoon, tikkaat kulkevat siellä tukevasti poissa tieltä ja ovat käyttöönotettavissa nopeasti.

Kaikki tila hyötykäyttöön

Muotoonleikatut työkalutaulut ovat erinomainen paikka kevyemmille työkaluille, jatkojohdoille ja vaikka spray-purkeille. Pääset niihin käsiksi autoon nousematta eivätkä ne vie tilaa auton sisältä. Työkalutaulut on saatavana oviin, seinille ja kalusteiden päätyihin ja sivuihin.

Tarpeellisia tarvikkeita

Ensiapulaukku, teline paperirullalle, Smart Box spray-purkeille ja paljon muuta. Work System-valikoimassa on paljon erilaisia hyödyllisiä tarvikkeita ja kaikkien kiinnitys on valmiiksi mietitty – ne sopivat Work System työkalutauluihin.

Ruuvipenkki tarvitsee tilaa ympärilleen

Ruuvipenkki ei itsessään ole suuri, mutta sen käyttö tarvitsee usein tilaa ympäriltään. Work System-asennusjalassa on teleskoopppirunko, jonka avulla voit vetää ruuvipenkin oviaukosta ulos.

Työt luistaa hyvin suunnitelluilla autokalusteilla ja optimaalisella tilankäytöllä

Carsport Design on Work System hyllykalusteiden ja lisävarusteiden maahantuoja ja myyjä Suomessa. Tarjoamme kaikkiin pakettiautomalleihin laadukkaat ja  kilpailukykyiset kalusteet sekä kaikki muut varusteet auton sisä- ja ulkopuolelle. Work System on noussut Ruotsin huoltoautojen ja autokalustemyynnin markkinajohtajaksi.

Voit suunnitella ja ostaa varustelun www.worksystem.fi -konfiguraattorin avulla verkkokaupasta. Varustelemme huoltoautot ja lisävarusteet  “avaimet käteen” -periaatteella Carsport Vantaan varustelukeskuksessa ja Carsport Design Ylöjärven koritehtaalla. Tyylin, turvallisuuden ja työergonomian saat kaupan päälle.

Work Systemin tarjoamat asiakasedut:

  • valmiit konfiguraatiot ja laaja valikoima lisävarusteita suoraan verkkokaupasta
  • räätälöidyt automallikohtaiset kokonaisuudet suunnitteluohjelmalla 
  • nopea toimitus (verkkokaupan toimitustakuu 5 arkipäivää)
  • erittäin kilpailukykyiset hinnat
  • laadukkaat ja testatut tuotteet, made in Sweden (EuroNCAP)
  • Takuu 5 vuotta

Tutustu kattavaan valikoimaamme

Work System

Verkkokauppaan Work System yleisesite

worksystem

Varaa suunnitteluaika tai kysy lisää

Niko Soikkeli

Pakettiautovarustelut, Work System, taksit, retkeilyautot 044 371 5005

Miikka Jonasson

Work System-tuotepäällikkö, pakettiautovarustelut 044 371 5001
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Älä koskaan lähetä salasanoja tai luottokorttitietoja tällä lomakkeella.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.