Siirry pääsisältöön

Carsport esittelee Henkilökuljetus 2017 -näyttelyn mielenkiintoisimmat uutuudet

Vuoden 2017 uutuudet ja halutuimmat merkit esitellään luonnollisesti maamme merkittävimmässä ammattiautotapahtumassa Henkilökuljetus-näyttelyssä Tampereen Pirkkahallissa 29. – 30.3.2017. Carsportin osastolta löydät Volkswagenin, Mercedes-Benzin ja Fordin mallistojen parhaimmiston.

Carsport esittelee Henkilökuljetus 2017 -näyttelyn mielenkiintoisimmat uutuudet

Näyttelyssä näet kerralla 7–22-paikkaisten, monikäyttöisten ajoneuvojen mallistot.
Osastoltamme löytyvät lisäksi kiitellyt Pensin paarit, parhaat invahissit, standardinmukaiset kiinnitysvyöt, Continentalin renkaat ja tuoreimmat varusteuutuudet.

Paikalla on molempina päivinä koko Carsportin myynti- ja jälkimarkkinointitiimi. Tule pyytämään messutarjous ja tutustu samalla esteettömien ajojen tuoreimpiin tuuliin.

 

 

Kun raudanluja ammattilainen haluaa tietää, mistä tuuli esteettömissä kuljetuksissa puhaltaa, suuntana on Carsportin osasto Henkilökuljetus-näyttelyssä.

Osastoltamme löydät mm. seuraavat mallit:
•    Van of the Year 2017 Volkswagen Crafter ennakkoesittelyssä
•    Uudistunut Volkswagen Transporter T6 GLE V.I.P. -mallisto
•    Automaattivaihteinen Ford Transit Custom C-Race -sisustuksella
•    Mercedes-Benz Vito GLE V.I.P. -invataksi nelivetoisena
•    Mercedes-Benz Sprinter V6 Edition GLE V.I.P. -invataksi
•    1+19-paikkainen Mercedes-Benz Sprinter -linja-auto
•    Caddy Carsport XXL uusilla kääntöistuimilla

Tervetuloa!

 

Mercedes-Benz Sprinter V6 Edition GLE V.I.P. -invataksi 360°-esityksenä:

[iframe src=”https://rawian.info/carsport/Sprinter_7652900857_V6_RS/index.html” width=”800px” height=”600px” allowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” frameborder= ”0”]

 

Volkswagen Transporter T6 GLE V.I.P. -11-paikkainen koululaistaksi 360°-esityksenä:

[iframe src=”https://rawian.info/carsport/Vito_5652900665_RS/index.html” width=”800px” height=”600px” allowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” frameborder= ”0”]

 

Mercedes-Benz Sprinter 19-paikkainen linja-auto 360°-esityksenä:

[iframe src=”https://rawian.info/carsport/Sprinter_CMS_Demo_7652900293/index.html” width=”800px” height=”600px” allowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” frameborder= ”0”]

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää