Siirry pääsisältöön

Uudet Volkswagen Crafter Carsportit ovat tilattavissa nyt

Uudet Volkswagen Crafter Carsportit ovat tilattavissa nyt

Täysin uuden Volkswagen Crafterin tuotanto ja myynti ovat käynnistyneet. Tämän Van of the Year 2017 -tunnustuksen saaneen mallin varusteluettelosta löytyy monia herkkuja.

Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. Bluetooth, radio, ylämäkijarru ja sähkömekaaninen ohjaustehostin, joka parantaa ohjaustuntumaa merkittävästi. Automaattitoiminen, polttoainekäyttöinen lisälämmitin puhaltaa ohjaamon lisäksi myös matkustamoon.

 

 

Innovatiivinen teknologia vie kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden uudelle tasolle. Adaptiivinen vakionopeudensäädin ja Front Assist -järjestelmä suhteuttavat nopeuden edellä menevään ajoneuvoon ja auttavat säilyttämään etäisyyden. Kaukovaloavustin vaihtaa valot automaattisesti tilanteeseen sopiviksi. Kaista-avustin auttaa pitämään auton tiellä ja kaistanvaihtoavustin varoittaa kuolleessa kulmassa olevista autoista.

 

Mallin omat, erityisesti hyötyautoon kehitetyt
moottorit jylläävät 103 tai 130 kW (138 hv tai 174 hv) voimin.

 

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tuo mm. nopeusrajoitukset auton monitoiminäytölle: näin sinä voit keskittyä pääasiaan eli ajamiseen. Crafterin lämmitetystä monitoimiohjauspyörästä löytyy säätimet niin monitoiminäytölle, vakionopeudensäätimelle kuin puhelimelle.

 

 

Uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto voidaan yhdistää
kaikkiin vetotapoihin – ainoana luokassaan.

Auton suuret matkustamotilat ovat omiaan invataksikäyttöön sekä linja-autoksi. Uudet Crafter Carsportit ovat tilattavissa nyt – asiakastoimitukset käynnistyvät matalalla ja automaattimallilla toukokuun ensimmäisellä viikolla. Kehitämme uuteen Crafteriin myös käytännöllisen ja tyylikkään retkeilyautosisustuspaketin.

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää