Siirry pääsisältöön

Uudet Volkswagen Crafter Carsportit ovat tilattavissa nyt

Uudet Volkswagen Crafter Carsportit ovat tilattavissa nyt

Täysin uuden Volkswagen Crafterin tuotanto ja myynti ovat käynnistyneet. Tämän Van of the Year 2017 -tunnustuksen saaneen mallin varusteluettelosta löytyy monia herkkuja.

Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. Bluetooth, radio, ylämäkijarru ja sähkömekaaninen ohjaustehostin, joka parantaa ohjaustuntumaa merkittävästi. Automaattitoiminen, polttoainekäyttöinen lisälämmitin puhaltaa ohjaamon lisäksi myös matkustamoon.

 

 

Innovatiivinen teknologia vie kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden uudelle tasolle. Adaptiivinen vakionopeudensäädin ja Front Assist -järjestelmä suhteuttavat nopeuden edellä menevään ajoneuvoon ja auttavat säilyttämään etäisyyden. Kaukovaloavustin vaihtaa valot automaattisesti tilanteeseen sopiviksi. Kaista-avustin auttaa pitämään auton tiellä ja kaistanvaihtoavustin varoittaa kuolleessa kulmassa olevista autoista.

 

Mallin omat, erityisesti hyötyautoon kehitetyt
moottorit jylläävät 103 tai 130 kW (138 hv tai 174 hv) voimin.

 

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tuo mm. nopeusrajoitukset auton monitoiminäytölle: näin sinä voit keskittyä pääasiaan eli ajamiseen. Crafterin lämmitetystä monitoimiohjauspyörästä löytyy säätimet niin monitoiminäytölle, vakionopeudensäätimelle kuin puhelimelle.

 

 

Uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto voidaan yhdistää
kaikkiin vetotapoihin – ainoana luokassaan.

Auton suuret matkustamotilat ovat omiaan invataksikäyttöön sekä linja-autoksi. Uudet Crafter Carsportit ovat tilattavissa nyt – asiakastoimitukset käynnistyvät matalalla ja automaattimallilla toukokuun ensimmäisellä viikolla. Kehitämme uuteen Crafteriin myös käytännöllisen ja tyylikkään retkeilyautosisustuspaketin.

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää