Siirry pääsisältöön

Kuskin paikalla: Sami Hänninen

Kyselimme Tilausliikenne Hännisen Sami Hänniseltä, mikä Carsportissa kiehtoo. Tärkeimmiksi tekijöiksi nousivat laatu, luottamus ja toimiva takuu.

Tilausliikenne Hänninen hankki jo 25. Carsportinsa

”Hyviä kavereita meistä on tullut”

Tilausliikenne Hänninen syntyi vuonna 1999, kun Sami Hänninen sai taksiluvan. Vuonna 2001 toiminta laajeni joukkoliikenneautoihin ja samoihin aikoihin yhtiö sai toisen taksilupansa. Nyt vuonna 2017 Tilausliikenne Hänninen on maan suurimpia toimijoita alallaan. Lappeenrantalaisella perheyrityksellä on seitsemän taksia, 13 pienoislinja-autoa ja kolme pakettiautoa. Sami ei liiemmin rupea menestyksen johdosta henkseleitään paukuttelemaan, vaikka syytä olisi.

– Koon suhteen en osaa tarkkaan sanoa, mutta olen kuullut, että kymmenen sakissa oltaisiin. Pikkuhiljaahan me olemme laajentuneet, asiakkaiden tahtiin. Yrityskaupalla saatiin lisää takseja, lisäksi olemme kasvaneet lähiaikoina koulukyydeillä sekä Eksoten kuljetuksilla.

Sami on yrittäjäpuolisonsa Sannan kanssa tuttu kasvo Ylöjärven tehtaallamme. Vuosien varrella Hänninen on hankkinut 25 monikäyttöistä Carsportia. Viimeksi marraskuussa luovutimme heille GLE V.I.P. Business -varustellun Volkswagen Transporterin.

– Meillä on kalustossa Volkswagen Trans-portereita ja Craftereita sekä Mercedes-Benz Sprintereitä ja yksi Vito. Eivät ne kaikki ole Carsportilta; joukkoliikenneautoissa on myös muita. Välillä, jos on tarvittu nopeasti busseja, olemme ostaneet käytettyjä. Ylivoimaisesti eniten olemme kuitenkin hankkineet Carsporteja.
 

 

Luottamuksesta kiinni

 
Kun eräs alansa suurimmista pelureista kääntyy puoleemme kerta toisensa jälkeen, olemme toki otettuja. Mutta miksi Tilausliikenne Hänninen valitsee juuri Carsportin? Samin mukaan kyse on ennen kaikkea luottamuksesta. Kaikki vain toimii.

– Carsportin päässä tiedetään mitä me haluamme ja me tiedämme mitä saamme. Homma toimii hienosti. Myös takuu toimii: kaikki huollot ja korjaukset sujuvat, jos niitä tarvitaan. Uudet osat tulevat nopeasti. Itse me ne asennetaan, niin saadaan nopeasti kuntoon.
 

”Laatua ja yksityiskohtia arvostavat kuljettajien lisäksi myös asiakkaat sekä yrittäjä, joka pitää kuljettajansa tyytyväisinä.”

 
Kiitoksia menee myös Tilausliikenne Hännistä Lappeenrannan LänsiAutossa palvelevalle luottomyyjälle, joka on oleellinen osa toimitusketjussa. Pitkässä yhteistyössä suhde ja luottamus ovat lujittuneet.

– Carsportilta on kivaa käydä hakemassa uutta autoa. Sinne on myös helppoa soitella ja vastaavat puhelimeen myös vapaa-ajalla. Hyviä kavereita meistä on tullut.
 

Laatua ja jälleenmyyntiarvoa

 
Kun kyseessä on työkalu, jota käyttää joka päivä vuoden ympäri, yksityiskohdillakin on väliä. Laatua ja yksityiskohtia arvostavat kuljettajien lisäksi myös asiakkaat sekä yrittäjä, joka pitää kuljettajansa tyytyväisinä.

– Carsportin laatu on kohdillaan. Hyvännäköistä työtä, joka asiakkaan näkökulmastakin näyttää arvokkaalta. Ja kyllä kuljettajatkin aina odottavat uusia autoja uusilla herkuilla.

Eräs Carsportin valteista on jälleenmyyntiarvo. Carsportin varustelemat autot ovat suosittuja myös käytettyinä, joten niistä saa hyvän korvauksen. Tämän on Samikin todennut:

– Carsportin autoilla on parempi jälleenmyyntiarvo. Vaikka meilläkin kilometrejä tulee aika paljon, niin Carsporteista saadaan parempaa hintaa. Kyllä minä näitä voin suositella.
 
 
Uudistunut Volkswagen Transporter T6 GLE V.I.P. 360°-esityksenä:

[iframe src=”http://rawian.info/carsport/T6_648973_Swe/index.html” width=”800px” height=”600px” allowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” frameborder= ”0”]

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää