Siirry pääsisältöön

Uusi Carsport Race -sisustus tuo aitoa tuning-tunnelmaa

Henkilökuljetusnäyttelyssä esitelty Carsport Race -sisustuskokonaisuus sisältää mm. uudenlaiset erikoisnahkaverhoilut, värilliset turvavyöt, designompelukset seinissä, värillä kantatut matot ohjaamossa ja matkustamossa sekä erikoiskoristelistat.

Henkilökuljetusnäyttelyssä esitelty Carsport Race -sisustuskokonaisuus sisältää mm. uudenlaiset erikoisnahkaverhoilut, värilliset turvavyöt, designompelukset seinissä, värillä kantatut matot ohjaamossa ja matkustamossa sekä erikoiskoristelistat. Valittavissa on viisi tyylikästä väriä. Carsport Race -sisustus on saatavissa pääosaan automalleistamme, sekä tietenkin myös Carsport-istuimien kanssa.Kysy lisää myyntitiimiltämme.

 

Lue myös

Lisäerä Sprinter Finlandia 317 -takseja erikoishintaan 93 900 e

Lisäerä '25 mallin esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja alkuvuoden 2025 toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Uusi eSprinter taksikiertueella 

Uusi täyssähköinen eSprinter esittäytyy Carsportin taksikiertueella! Tervetuloa koeajamaan täyssähköinen, esteetön Mercedes-Benz eSprinter Carsport GLE VIP.   Auto on mahdollista varustella 1+8 hengen ja 13 oppilaan monikäyttötaksiksi koneellisella nostimella,

Lue lisää