Siirry pääsisältöön

Carportin uusi kuvapankki on avattu Flickr-kuvapalvelussa

Carportin uusi kuvapankki on avattu Flickr-kuvapalvelussa, tervetuloa! Näet kerralla yli 1 200 Carsport-bussien kuvaa, merkeittäin ja malleittain jaoteltuna. Kuvapankissa on omat albumit myös mm. invanostimille ja istuimille. Kuvia pääset katsomaan tästä linkistä https://www.flickr.com/photos/carsportdesign/albums.

Mikäli sinulla on kysyttävää kuvista tai kuvapalvelusta, otathan yhteyttä jonasson(at)carsport.fi. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta ja toiveita kuvien suhteen. Kuvien käytöstä mainoksissa tai vastaavassa tarkoituksessa on sovittava erikseen ja kuvien lähteenä tulee aina mainita Carsport Design.

Lue myös

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus

Carsport Design palasi kasvu-uralle poikkeusvuosien jälkeen – tuotantomäärät nousivat 50% Vuosien 2020-2022 poikkeusoloille pystyttiin heittämään hyvästit viimein viime vuoden toisella neljänneksellä kun autotehtaiden

Lue lisää