Siirry pääsisältöön

Uusien tilataksien toimitusajat normaalia pidemmät

Piristyvä talous ja taksimaailman muutoksiin varautuminen näkyvät Carsportilla erinomaisena tilauskantana. Samalla, kun tiettyjen mallien toimitusajat tehtaalta ovat pidentyneet, kehotamme teitä varautumaan normaalia pidempiin uusien tilausten toimitusaikoihin. Toimitusajat ovat mallikohtaisia – osan malleista voimme toimittaa muutamissa viikoissa, toisissa voi kestää useita kuukausia.

Jos kuitenkin tarvitset uuden tilataksin välittömästi, tutustu varastoautoihimme. Nopeaan toimitukseen on saatavana kattava valikoima valmiita ja tulossa olevia varastoautoja.

Kysy lisää myynnistämme! »

 

Lue myös

Lisäerä Sprinter Finlandia 317 -takseja erikoishintaan 93 900 e

Lisäerä '25 mallin esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja alkuvuoden 2025 toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Uusi eSprinter taksikiertueella 

Uusi täyssähköinen eSprinter esittäytyy Carsportin taksikiertueella! Tervetuloa koeajamaan täyssähköinen, esteetön Mercedes-Benz eSprinter Carsport GLE VIP.   Auto on mahdollista varustella 1+8 hengen ja 13 oppilaan monikäyttötaksiksi koneellisella nostimella,

Lue lisää