Siirry pääsisältöön

Harri Heikkonen: Valmiina uusiin mahdollisuuksiin

Valmiina uusiin mahdollisuuksiin

Pitkän urani aikana olen saanut seurata tilataksien kehitystä aitiopaikalta. Vaikka moni asia onkin muuttunut, tilataksien suosion perusta on yhä sama kuin 80-luvulla: tilataksilla pystyy hoitamaan kaikki tarjolla olevat kyydit.

Nopea istuimien ja sisustuksen muuntaminen tekee tilataksista monikäyttöisen. Kahdeksan ihmistä isoine laukkuineen lentokentälle, kahden pyörätuoliasiakkaan ja avustajien kyyti kaupunkiin, paariasiakas sairaalasta kotiin, 13 koululaista opinahjoon ja takaisin, naapurikylän mummo terveyskeskukseen, firman porukka illanviettoon – tilataksi taipuu melkein mihin vaan!

Volkswagenin mallisto on tällä hetkellä parempi kuin koskaan. Esteettömän Volkswagen Caddyn suosio on jatkunut vuodesta toiseen, ja kehittämämme Caddy XXL-varustelu on otettu taksialalla kiitoksin vastaan. Kaikkien tila-autojen äiti, Volkwagen Transporter, on kaksi vuotta sitten tulleen uuden T6-mallin myötä parantunut enemmän kuin äkkiä päältä huomaakaan. Ajo-ominaisuuksiltaan ja tekniikaltaan ylistetty uusi iso Crafter on Volkswagenin tuorein valttikortti. Automaattivaihteisen isoimman kokoluokan invataksin puuttumisen vuoksi Volkswagen menetti vuosien ajan taksiasiakkaita – nyt on revanssin aika ja markkina-aseman palautukselle on todellinen mahdollisuus. Kaikista kolmesta mallista on saatavilla tilatakseja myös valmiina suoraan varastosta – tutustu varastoautoihimme osoitteessa carsport.fi.

Kahteenkymmeneen Carsportilla viettämääni vuoteen on sisältynyt tuhansia korityökauppoja ja asiakaskohtaamisia autoilijoiden kanssa. Se pistää nöyräksi ja kiitolliseksi. Voisihan sitä leipänsä toki helpommallakin ansaita, sillä toimialalla on paljon muuttujia ja stressitekijöitä. Vaihtelu on kuitenkin arjen suola, eikä ilman haasteita itsekään kehity. Me Carsportilla teemme työtä ihmisten auttamiseksi heidän arjessaan. Siinä onnistuminen, jos mikä, on palkitsevaa.

Palveluksessanne

Harri Heikkonen
Tuotepäällikkö

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää