Siirry pääsisältöön

Harri Heikkonen: Valmiina uusiin mahdollisuuksiin

Valmiina uusiin mahdollisuuksiin

Pitkän urani aikana olen saanut seurata tilataksien kehitystä aitiopaikalta. Vaikka moni asia onkin muuttunut, tilataksien suosion perusta on yhä sama kuin 80-luvulla: tilataksilla pystyy hoitamaan kaikki tarjolla olevat kyydit.

Nopea istuimien ja sisustuksen muuntaminen tekee tilataksista monikäyttöisen. Kahdeksan ihmistä isoine laukkuineen lentokentälle, kahden pyörätuoliasiakkaan ja avustajien kyyti kaupunkiin, paariasiakas sairaalasta kotiin, 13 koululaista opinahjoon ja takaisin, naapurikylän mummo terveyskeskukseen, firman porukka illanviettoon – tilataksi taipuu melkein mihin vaan!

Volkswagenin mallisto on tällä hetkellä parempi kuin koskaan. Esteettömän Volkswagen Caddyn suosio on jatkunut vuodesta toiseen, ja kehittämämme Caddy XXL-varustelu on otettu taksialalla kiitoksin vastaan. Kaikkien tila-autojen äiti, Volkwagen Transporter, on kaksi vuotta sitten tulleen uuden T6-mallin myötä parantunut enemmän kuin äkkiä päältä huomaakaan. Ajo-ominaisuuksiltaan ja tekniikaltaan ylistetty uusi iso Crafter on Volkswagenin tuorein valttikortti. Automaattivaihteisen isoimman kokoluokan invataksin puuttumisen vuoksi Volkswagen menetti vuosien ajan taksiasiakkaita – nyt on revanssin aika ja markkina-aseman palautukselle on todellinen mahdollisuus. Kaikista kolmesta mallista on saatavilla tilatakseja myös valmiina suoraan varastosta – tutustu varastoautoihimme osoitteessa carsport.fi.

Kahteenkymmeneen Carsportilla viettämääni vuoteen on sisältynyt tuhansia korityökauppoja ja asiakaskohtaamisia autoilijoiden kanssa. Se pistää nöyräksi ja kiitolliseksi. Voisihan sitä leipänsä toki helpommallakin ansaita, sillä toimialalla on paljon muuttujia ja stressitekijöitä. Vaihtelu on kuitenkin arjen suola, eikä ilman haasteita itsekään kehity. Me Carsportilla teemme työtä ihmisten auttamiseksi heidän arjessaan. Siinä onnistuminen, jos mikä, on palkitsevaa.

Palveluksessanne

Harri Heikkonen
Tuotepäällikkö

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää