Siirry pääsisältöön

Juha Jonasson: Carsport kansainvälistyy

Carsport kansainvälistyy

Volkswagenin tehdas kutsui uuden Crafter GLE V.I.P:n kesäkuussa Puolan Wresniaan uudelle Crafter-tehtaalle.  Tehtaalla pidettiin Fleet & Solution -konferenssi, johon osallistui Volkswagen-maahantuojien edustajia 40 eri maasta. Volkswagen halusi esitellä heille mitä kaikkea uudesta Crafterista voidaan rakentaa, ja me saimme kunnian olla ainoa pohjoismainen koritehdas kutsuvieraiden joukossa.

Harvoin jos koskaan olen tuntenut niin suurta ylpeyttä osaamisestamme kuin tuossa tapahtumassa, jossa sekä Volkswagenin henkilökunta että maahantuojat ympäri maailman kehuivat sisustuksemme tyyliä ja mo-nikäyttöisyyttä.
Aloitimme viennin Ruotsiin vuonna 1997. Maahan onkin toimitettu jo lähes 400 invataksia ja linja-autoa. Vienti on vaihdellut vuosittain 20 ja 50 auton välillä. Olemme keskittyneet toiminnassamme Suomeen, emmekä täten ole tehneet merkittäviä panostuksia viennin eteen.

Viimeisen vuoden aikana on kuitenkin tapahtunut useita isoja askelia vientimarkkinoilla. Saimme Volkswagenilta kutsun Hannoverin IAA-näyttelyyn ja he myönsivät meille myös UBB-laatusertifikaatin. Juuri kehitetyn Crafter-sisustuksen myötä Ruotsin viennin kasvu on ollut kovaa ja teimme myös 20 Crafter-sisustuksen kaupan Norjaan. Pidämme silti jalat maassa ja panostamme kotimaan toimintaan ja toimituksiin kuten tähänkin saakka.  Vaikka vienti tuokin uutta kasvupotentiaalia, fokuksemme on yhä palvella suomalaisia taksiyrittäjiä.

 

Juha Jonasson

Carsport

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää