Siirry pääsisältöön

Sihvonen: Suurin Volkswagen

Suurin Volkswagen

Keväällä Suomessa esitelty uusi Volkswagen Crafter on kaikilta mittasuhteiltaan suurin meillä myytävä Volkswagen. Myös Crafterin mallisto on laajin, sillä Craftereita rekisteröidään niin paketti-, kuorma-, henkilö- kuin linja-autoiksikin. Mikä parasta, arvostetun kansainvälisen raadin mukaan uusi Crafter on ominaisuuksiltaan suurin vertaistensa joukossa, sillä se sai jo ennen ensiesittelyänsä arvostetun Van of the Year 2017 -arvonimen. Se ei toki ole ihme, onhan uusi Crafter Volkswagen Hyötyautojen kaikkien aikojen suurin investointi, jota varten on jopa rakennettu kokonaan uusi viimeisintä teknologiaa käyttävä autotehdas.

Miljardiluokan investoinnin tärkein osa oli perusteellinen pohjatyö. Kun päätös uuden automallin valmistamisesta oli tehty, alkoi erittäin laaja asiakkaiden ja auton käyttäjien haastatteluprosessi. Suunnittelijat olivat käyttäjien arjessa mukana ja havainnoivat jokapäiväisessä työnteossa vastaan tulevia tilanteita. Uusi Crafter on auto, jonka lukemattomissa yksityiskohdissa voi kaikilla aisteilla havaita – nähdä, kuulla ja tuntea – tämän kehitystyön tulokset. Asiakkaiden toiveet on siirretty käytäntöön, onpa sitten kysymys ohjaamon ergonomiasta, kaikille arjessa tarpeen oleville työvälineille räätälöidyistä säilytystiloista, tavaratilan mittasuhteista, voimalinjaratkaisuista tai mistä tahansa muusta auton ominaisuudesta.

 

 

Suuruus ei ole itseisarvo, mutta se kertoo
asiakkaiden laajasta luottamuksesta.

Uuden Volkswagen Crafterin mallisto on valtavan laaja. Auto tulee olemaan saatavissa niin etu-, taka- kuin nelivetoisena ja kaikki nämä vaihtoehdot joko käsi- tai automaattivaihteisena versiona. Uusi Crafter soveltuu ihanteellisesti henkilökuljetuksiin eli invataksiksi, matkailuautoksi, linja-autoksi tai pelastusautoksi. Tehtaan suunnittelijat ovat ottaneet kaikessa huomioon korirakentajat, mikä näkyy useissa varustelua helpottavissa ja mahdollistavissa yksityiskohdissa.  Kaikkein parasta uudessa Crafterissa on se mitä varten auto on tehty: ajaminen. Auton ajo-ominaisuuksia on varauksetta ylistetty niin asiakkaiden kuin lehdistönkin toimesta. Mikäli et ole vielä koeajanut uutta Crafteria, kannattaa se tehdä pikimmiten! Erinomainen tilaisuus tähän tarjoutuu esimerkiksi loppusyksystä käynnistyvän Carsport Road Show’n myötä.

Uusi Crafter, hyötyautomaailman klassikko Transporter, moneen käyttötarkoitukseen taipuva Caddy ja väkivahva Amarok V6 -pick-up muodostavat Volkswagenin hyötyautoperheen, josta löytyy taatusti sopiva ja laadukas vaihtoehto kaikkiin kuljetustarpeisiin. Volkswagen on ollut vuonna 2017 Suomen ostetuin pakettiautomerkki ja henkilökuljetusmallit mukaan lukien selvästi suosituin hyötyautomerkki – aivan samoin kuin Carsport on Suomen suurin omalla alallaan tilataksien valmistajana. Suuruus ei ole itseisarvo, mutta se kertoo asiakkaiden laajasta luottamuksesta. Lämmin kiitos siitä, nautinnollisia lukuhetkiä ja tervetuloa autokaupoille!

Juha-Pekka Sihvonen
Johtaja
Volkswagen Hyötyautot

 

Volkswagen Hyötyautojen Crafter-kampanjasivu:
Uusi Crafter »

Carsportin Volkswagen Crafter -sivu:
Volkswagen Crafter Carsport »

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää