Siirry pääsisältöön

Uudet nettisivut julkaistu

Carsport.fi on uudistunut. Uudistuksen huomaa parhaiten päivittyneestä ilmeestä ja uudesta navigoinnista. Halusimme helpottaa sivujen navigointia, ja teimme siitä mahdollisimman intuitiivista kaikilla alustoilla. Monista mobiilisivuista tuttu ns. hampurilaisvalikko on tullut osaksi Carsportin sivujen navigointia niin mobiililaitteilla kuin työpöytäversiolla. Tämän vasemmasta yläkulmasta löytyvän valikon kautta pääset suoraan haluamaasi automalliin tai katsomaan varastoautoja.

Lisäksi toimme etusivulle lisää nostoja sivujemme sisällöistä, jotta kaikki tärkeimmät tiedot ja linkit olisivat välittömästi löydettävissä. Sivuilta löydät myös keväällä uudistetut Ajossa-lehden sähköisen version, jonka navigointi ja ulkoasu vastaavat nettisivujen tyyliä ja toimintatapaa. Teknisellä puolella siirsimme sivut uuden alustan päälle, minkä tavoitteena on nopeuttaa sivujen toimintaa.

Onnistuimmeko? Haluaisimme kuulla mielipiteesi uudistuksesta!
Lähetä risuja ja ruusuja Elinalle, jotta voimme kehittää sivuja edelleen palvelemaan paremmin juuri sinun tarpeitasi! elina.jonasson(a)carsport.fi.

 

Lue myös

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää

Sukupolvet vaihtuvat, yhteistyö jatkuu

TuttuTaksi Oy:n yrittäjä Jukka Lehtinen on toiminut taksiyrittäjänä yli kolmekymmentä vuotta. Vaikka yrityksen vetovastuu on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle, Lehtinen on edelleen mukana toiminnassa ja ratin takana aina tarvittaessa. Tänä keväänä yrityksen kalustoa vahvistamaan tulee kaksi Carsportin varustelemaa Caddy XXL Plus -taksia.

Lue lisää