Siirry pääsisältöön

Uudet nettisivut julkaistu

Carsport.fi on uudistunut. Uudistuksen huomaa parhaiten päivittyneestä ilmeestä ja uudesta navigoinnista. Halusimme helpottaa sivujen navigointia, ja teimme siitä mahdollisimman intuitiivista kaikilla alustoilla. Monista mobiilisivuista tuttu ns. hampurilaisvalikko on tullut osaksi Carsportin sivujen navigointia niin mobiililaitteilla kuin työpöytäversiolla. Tämän vasemmasta yläkulmasta löytyvän valikon kautta pääset suoraan haluamaasi automalliin tai katsomaan varastoautoja.

Lisäksi toimme etusivulle lisää nostoja sivujemme sisällöistä, jotta kaikki tärkeimmät tiedot ja linkit olisivat välittömästi löydettävissä. Sivuilta löydät myös keväällä uudistetut Ajossa-lehden sähköisen version, jonka navigointi ja ulkoasu vastaavat nettisivujen tyyliä ja toimintatapaa. Teknisellä puolella siirsimme sivut uuden alustan päälle, minkä tavoitteena on nopeuttaa sivujen toimintaa.

Onnistuimmeko? Haluaisimme kuulla mielipiteesi uudistuksesta!
Lähetä risuja ja ruusuja Elinalle, jotta voimme kehittää sivuja edelleen palvelemaan paremmin juuri sinun tarpeitasi! elina.jonasson(a)carsport.fi.

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää