Uudet nettisivut julkaistu

Carsport.fi on uudistunut. Uudistuksen huomaa parhaiten päivittyneestä ilmeestä ja uudesta navigoinnista. Halusimme helpottaa sivujen navigointia, ja teimme siitä mahdollisimman intuitiivista kaikilla alustoilla. Monista mobiilisivuista tuttu ns. hampurilaisvalikko on tullut osaksi Carsportin sivujen navigointia niin mobiililaitteilla kuin työpöytäversiolla. Tämän vasemmasta yläkulmasta löytyvän valikon kautta pääset suoraan haluamaasi automalliin tai katsomaan varastoautoja.

Lisäksi toimme etusivulle lisää nostoja sivujemme sisällöistä, jotta kaikki tärkeimmät tiedot ja linkit olisivat välittömästi löydettävissä. Sivuilta löydät myös keväällä uudistetut Ajossa-lehden sähköisen version, jonka navigointi ja ulkoasu vastaavat nettisivujen tyyliä ja toimintatapaa. Teknisellä puolella siirsimme sivut uuden alustan päälle, minkä tavoitteena on nopeuttaa sivujen toimintaa.

Onnistuimmeko? Haluaisimme kuulla mielipiteesi uudistuksesta!
Lähetä risuja ja ruusuja Elinalle, jotta voimme kehittää sivuja edelleen palvelemaan paremmin juuri sinun tarpeitasi! elina.jonasson(a)carsport.fi.

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!