Siirry pääsisältöön

eAjossa – Carsportin sähköinen asiakaslehti on ilmestynyt

Vuoden toinen Ajossa-lehti on keskittynyt Volkswagenin kattavan malliston esittelyyn. Lehden teemana on uusi Volkswagen Crafter: auton esittelee Volkswagen Hyötyautojen Juha-Pekka Sihvonen ja koeajosta vastasi Taksiliiton tekninen asiantuntija Ville Jaakola. Haastattelimme lehteen Ylöjärven taksiautoilijoiden puheenjohtaja Sami Majuria, joka hankki juuri Volkswagen Caddyn XXL-varustelulla sekä pitkän linjan taksiyrittäjä Matti Karhua Puolangalta. Hänen uusi työkalunsa on Volkswagen Transporter.

Carsportilta Juha Jonasson kertoo yrityksen kansainvälisistä tunnustuksista ja Satu Koskenniemi laatutyöstä. Carsportin löydät verkkosivujen sekä Ajossa-lehden sähköisen ja printtiversion lisäksi Facebookista, Instagramista ja YouTubesta.

Pysytään yhteydessä!

eAjossa: ajossa.carsport.fi

Lue myös

Täyssähköinen eVito GL VIP ensiesittelyssä Oulussa 6.-7.6.2023

Uusi täyssähköinen 1+8 hengen eVito Tourer GL VIP on ensiesittelyssä Oulussa Taksiliiton liittokokouksessa 6.-7.6. Auto on varusteltu 11 koululaiselle (max. 12 koululaista) ja siinä on paaripaikka.

Lue lisää

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää