Siirry pääsisältöön

eAjossa – Carsportin sähköinen asiakaslehti on ilmestynyt

Vuoden toinen Ajossa-lehti on keskittynyt Volkswagenin kattavan malliston esittelyyn. Lehden teemana on uusi Volkswagen Crafter: auton esittelee Volkswagen Hyötyautojen Juha-Pekka Sihvonen ja koeajosta vastasi Taksiliiton tekninen asiantuntija Ville Jaakola. Haastattelimme lehteen Ylöjärven taksiautoilijoiden puheenjohtaja Sami Majuria, joka hankki juuri Volkswagen Caddyn XXL-varustelulla sekä pitkän linjan taksiyrittäjä Matti Karhua Puolangalta. Hänen uusi työkalunsa on Volkswagen Transporter.

Carsportilta Juha Jonasson kertoo yrityksen kansainvälisistä tunnustuksista ja Satu Koskenniemi laatutyöstä. Carsportin löydät verkkosivujen sekä Ajossa-lehden sähköisen ja printtiversion lisäksi Facebookista, Instagramista ja YouTubesta.

Pysytään yhteydessä!

eAjossa: ajossa.carsport.fi

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää