Siirry pääsisältöön

eAjossa – Carsportin sähköinen asiakaslehti on ilmestynyt

Vuoden toinen Ajossa-lehti on keskittynyt Volkswagenin kattavan malliston esittelyyn. Lehden teemana on uusi Volkswagen Crafter: auton esittelee Volkswagen Hyötyautojen Juha-Pekka Sihvonen ja koeajosta vastasi Taksiliiton tekninen asiantuntija Ville Jaakola. Haastattelimme lehteen Ylöjärven taksiautoilijoiden puheenjohtaja Sami Majuria, joka hankki juuri Volkswagen Caddyn XXL-varustelulla sekä pitkän linjan taksiyrittäjä Matti Karhua Puolangalta. Hänen uusi työkalunsa on Volkswagen Transporter.

Carsportilta Juha Jonasson kertoo yrityksen kansainvälisistä tunnustuksista ja Satu Koskenniemi laatutyöstä. Carsportin löydät verkkosivujen sekä Ajossa-lehden sähköisen ja printtiversion lisäksi Facebookista, Instagramista ja YouTubesta.

Pysytään yhteydessä!

eAjossa: ajossa.carsport.fi

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää