Siirry pääsisältöön

Kela-ajojen kalustokysymykset selviämässä

Kalustokysymykset selviämässä

Kelan julkaiseman tarjouspyynnön perusteella nykyinen esteetön 1+6 – 1+8 -hengen taksikalusto hyväksytään ajoihin, joille on nyt tarjolla Kela-ajoihin sopimus vähintään vuoden 2021 loppuun saakka. 1.7.2018 alkavan sopimuksen lisävaatimuksena on kuitenkin vähintään päästöluokka Euro 5 (2009) sekä M1 että M2 -ajoneuvoille. Lisäksi invatakseissa pyörätuolin kiinnityksen tulee olla standardin SFS 5912 mukaisia. Paarikuljetuksissa edellytetään 1.1.2017 alkaen rekisteröidyissä ajoneuvoissa suosituksen TRAFI/242411/03.04.03.00/2016 täyttymistä.

Uudet esteettömän taksin tekniset vaatimukset ja autoveroasiat  julkaistaan arviolta maaliskuun puolivälissä. Ne vaikuttavat tilataksien kalustoon ja varusteluun rekisteröinneissä 1.7.2018 alkaen.
Myyntitiimimme palvelee lisäkysymyksissä!

 

 

Lue myös

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus

Carsport Design palasi kasvu-uralle poikkeusvuosien jälkeen – tuotantomäärät nousivat 50% Vuosien 2020-2022 poikkeusoloille pystyttiin heittämään hyvästit viimein viime vuoden toisella neljänneksellä kun autotehtaiden

Lue lisää