Siirry pääsisältöön

Kela-ajojen kalustokysymykset selviämässä

Kalustokysymykset selviämässä

Kelan julkaiseman tarjouspyynnön perusteella nykyinen esteetön 1+6 – 1+8 -hengen taksikalusto hyväksytään ajoihin, joille on nyt tarjolla Kela-ajoihin sopimus vähintään vuoden 2021 loppuun saakka. 1.7.2018 alkavan sopimuksen lisävaatimuksena on kuitenkin vähintään päästöluokka Euro 5 (2009) sekä M1 että M2 -ajoneuvoille. Lisäksi invatakseissa pyörätuolin kiinnityksen tulee olla standardin SFS 5912 mukaisia. Paarikuljetuksissa edellytetään 1.1.2017 alkaen rekisteröidyissä ajoneuvoissa suosituksen TRAFI/242411/03.04.03.00/2016 täyttymistä.

Uudet esteettömän taksin tekniset vaatimukset ja autoveroasiat  julkaistaan arviolta maaliskuun puolivälissä. Ne vaikuttavat tilataksien kalustoon ja varusteluun rekisteröinneissä 1.7.2018 alkaen.
Myyntitiimimme palvelee lisäkysymyksissä!

 

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää