Siirry pääsisältöön

Uusi Transit Custom Carsport

Uusi Transit Custom Carsport
Lisää tyyliä ja tehokkuutta

Legendaarisen tehokas Ford Transit Custom on nyt entistä vähäpäästöisempi, mukavampi ja monipuolisempi.
Klassisena järkivalintana Transit Custom tarjoaa myös entistä edullisemmat käyttökustannukset. Rohkea, uusi ulkomuoto ja kokonaan uudistettu ohjaamon sisustus nostavat arjen uudelle tasolle.

Uusi design

Uusi, rohkea keulan muotoilu ja kolmisäleinen Transit-etusäleikkö tekevät Transit Customista entistä tyylikkäämmän. Dynaaminen keula perustuu samaan muotokieleen Fordin uusimpien henkilöautojen kanssa. Puolisuunnikkaan muotoinen etusäleikkö on sijoitettu korkealle ja ajovaloumpiot ovat kapeat. Saatavilla on luonnollisesti uusimmat ajovaloteknologiat. Paremmin varustelluissa malleissa on vakiona uudet, omaleimaiset LED-päiväajovalot ja lisäksi saatavana tehokkaat HID Xenon -ajovalot.

Uusi, uljas ohjaamo

Transit Customin täysin uusiksi sisustettu ohjaamo on kuin liikkuva toimisto. Luokkansa johtavat säilytystilat ja ergonomia lupailevat mukavaa arkea. SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä ja MyFord Dock -laitetelakka mahdollistavat helpon liitettävyyden.

Uudet teknologiat ja varusteet

Ford Transit Customista löytyy ensimmäisenä luokassaan älykäs Intelligent Speed Assist -nopeudenrajoitin ja kuolleenkulman varoitusjärjestelmä, jota täydentää risteävän liikenteen tunnistava Cross Traffic Alert -toiminto. Transit Custom esittelee myös uuden Variable Rear Range -toiminnon, joka varoittaa kuljettajaa, mikäli ohi ajava auto lähestyy suuremmalla nopeudella.

Viihteen pariin pääset helposti SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän ja MyFord Dock -laitetelakan ansiosta. SYNC 3 -järjestelmän avulla voi esimerkiksi hallita äänentoistoa, navigaatiota ja järjestelmään yhdistettyjä älypuhelimia yksinkertaisilla äänikomennoilla.
Lisäksi Transit Customissa on edellisen mallin tapaan mm. kaistavahti, vireystilan valvonta, automaattiset kaukovalot, peruutuskamera, aktiivinen vakionopeudensäädin ja sivutuulen vakautusjärjestelmä. Yhä useampi Transit Customin ostajista valitsee omaan autoonsa 6-vaihteisen SelectShift-automaattivaihteiston, jolla vaihteet vaihtuvat pehmeästi ja herkästi.

 

 

Ford EcoBlue-moottori ja uusi ECOnetic-malli

Uudessa Transit Customissa on huipputeknologinen Ford EcoBlue -dieselmoottori, joka esiteltiin malliin ensi kertaa 2016. Uraauurtava 2.0-litrainen Ford Eco-Blue -dieselmoottori on saatavana myös uudella kuusivaihteisella automaattivaihteistolla. Ford EcoBlue vähentää omistamisen kustannuksia ja tuo suorituskykyä verrattuna mallistosta poistuneeseen 2.2 litran dieselmoottoriin. Tehovaihtoehdot ovat 105, 130 tai 170 hevosvoimaa. Moottori kuluttaa 13 prosenttia vähemmän ja se tuottaa 20 prosenttia enemmän vääntöä alakierroksilla kuin edeltäjänsä. Uuden ECOnetic-mallin hiilidioksidipäästöt ovat 148g/km ja polttoaineen kulutus 5,7 l/100 km. Nollapäästöinen ladattava hybridi (PHEV) julkistetaan 2019.

Aina yhtä monipuolinen

Transit Customin saa edelleen samoilla, autoilijoiden hyviksi toteamilla vaihtoehdoilla: kahdella eri kattokorkeudella ja kahdella akselivälilla, jopa 1 450 kilon hyötykuormalla ja tutuilla korivaihtoehdoilla.

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää