6000. Carsport Design -tilataksi kurvaa Mikkeliin

Carsportilla juhlittiin tiistaina 13.11.2018 kakkukahvien merkeissä kun 6000. Carsport Design -tilataksi – Volkswagen Crafter GL V.I.P. – luovutettiin mikkeliläiselle Jukka Myyryläiselle. Myyryläinen aloitti taksiyrittäjänä vuonna 1994 ja hän ajaa pääasiassa esteettömiä kuljetuksia sekä tilausajoja. Auto on hänelle seitsemäs peräkkäinen Volkswagen ja Carsport. Niillä hän on ajanut yli kaksi miljoonaa kilometriä.

Tilataksien suosio alkoi kasvaa Suomessa 1990-luvun laman aikana, jolloin kyytien vähentyessä syntyi idea ajaa samalla monikäyttöisellä autolla kaikki tarjolla olevat ajot. Nopeasti muunneltava sisustus paransi taksien taloudellisia toimintaedellytyksiä. Nykyään lähes joka kolmas taksi on tilataksi. Taksialan vapautumisen yhteydessä 1.7.2018 esteettömät- ja koululaistilataksit saivat täyden autoverottomuuden ja uudistus on kasvattanut Carsport Designin tilausmääriä ja tuotantoa.


Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!