Siirry pääsisältöön

Carsport Designille Volkswagen IntegratedPartner -sertifikaatti

Carsport on jälleen osoittanut korkean laatunsa saamalla Volkswagenin tehtaalta arvostetun IntegratedPartner -sertifikaatin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Carsport Design / Jonasson Oy on nyt Volkswagenin virallinen yhteistyökumppani. Sertifikaatti on vaatinut useita Volkswagenin tehtaan tarkastuksia laadun ja Ylöjärven tehtaan tekemisen osalta.

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää