Siirry pääsisältöön

VEHO 80 -juhlamalli – erä Sprinter 319 V6 GLE V.I.P. Business Editioneita

Carsport Design ja Veho, kaksi taksialan johtavaa perheyritystä, tarjoavat yhdessä Vehon 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi erikoisvarusteltuja, esteettömiä Mercedes-Benz Sprintereitä. Mustat, V6-moottorilla varustetut automaattivaihteiset Sprinterit valmistuvat kesän aikana Ylöjärvellä Carsport Designin tehtaalta.

Tehdasvarusteina mm. peruutuskamera, aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC, ilmastointi aktiivisella lämmönsäädöllä, jossa taukolämpö, lisälämmittimen kello-ohjaus, sivutuuliavustin, sähkötoiminen liukuovi, nahkainen ohjauspyörä, kromilistoitettu maski, mattamustat tyylikkäät alumiinivanteet sekä MBUX -multimediajärjestelmä 7 tuuman kosketusnäytöllä.

 

Näissä autoissa ensiesittelyn saa Carsport Designin uusi S-sarja, joka sisältää Carsport-istuimet musta-oranssein erikoistikkauksin sekä samaa sävymaailmaa toistavat sisustuksen hiilikuitusomisteet, tähtitaivaan, sisävalot ja Carsportin mallimerkinnät. Korityössä on parannettu myös äänieristys- ja äänentoistojärjestelmää. Ulkoinen varustelu kattaa tyylikkäät astinlaudat molemmin puolin, työ- ja äärivalot sisältävän kattospoilerin sekä maskiin upotetut Lazerline-lisävalot.

Katso kuvia Veho 80 -juhlamallista (Flickr-kuvapalvelu) »

Autojen myynti alkaa pääsiäisen jälkeen. Lisätietoja Veho, Mercedes-Benz -jälleenmyyjät sekä Carsportin myyntitiimi.

Mercedes-Benz Sprinter 319 V6, Veho 80 -juhlamalli Carsport Business Edition – Lataa esite »

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää