VEHO 80 -juhlamalli – erä Sprinter 319 V6 GLE V.I.P. Business Editioneita

Carsport Design ja Veho, kaksi taksialan johtavaa perheyritystä, tarjoavat yhdessä Vehon 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi erikoisvarusteltuja, esteettömiä Mercedes-Benz Sprintereitä. Mustat, V6-moottorilla varustetut automaattivaihteiset Sprinterit valmistuvat kesän aikana Ylöjärvellä Carsport Designin tehtaalta.

Tehdasvarusteina mm. peruutuskamera, aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC, ilmastointi aktiivisella lämmönsäädöllä, jossa taukolämpö, lisälämmittimen kello-ohjaus, sivutuuliavustin, sähkötoiminen liukuovi, nahkainen ohjauspyörä, kromilistoitettu maski, mattamustat tyylikkäät alumiinivanteet sekä MBUX -multimediajärjestelmä 7 tuuman kosketusnäytöllä.

 

Näissä autoissa ensiesittelyn saa Carsport Designin uusi S-sarja, joka sisältää Carsport-istuimet musta-oranssein erikoistikkauksin sekä samaa sävymaailmaa toistavat sisustuksen hiilikuitusomisteet, tähtitaivaan, sisävalot ja Carsportin mallimerkinnät. Korityössä on parannettu myös äänieristys- ja äänentoistojärjestelmää. Ulkoinen varustelu kattaa tyylikkäät astinlaudat molemmin puolin, työ- ja äärivalot sisältävän kattospoilerin sekä maskiin upotetut Lazerline-lisävalot.

Katso kuvia Veho 80 -juhlamallista (Flickr-kuvapalvelu) »

Autojen myynti alkaa pääsiäisen jälkeen. Lisätietoja Veho, Mercedes-Benz -jälleenmyyjät sekä Carsportin myyntitiimi.

Mercedes-Benz Sprinter 319 V6, Veho 80 -juhlamalli Carsport Business Edition – Lataa esite »

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!