Siirry pääsisältöön

Carsport Designin uudistuneet varastobussisivut

Olemme uudistaneet varastobussisivustoamme käyttäjäystävällisemmäksi ja toimivammaksi.

Carsport Designin varastobussisivuilta löydät nyt uusina ominaisuuksina: toimituskulut sisältävän kokonaishinnan, auton valmistusasteen: Tulossa/Tuotannossa/Valmis, 360-sisäkuva jokaisessa syyskuun alusta valmistuvasta autosta sekä pikavalikon, jonka avulla saat lajiteltua haluamasi autot nopeasti näkyviin.

Varastoautojen merkkikohtaiset sivut:
Volkswagen Carsport -varastoautot
Mercedes-Benz Carsport -varastoautot
Ford Carsport -varastoautot

Lue myös

Ford Carsport-tilataksien uutuuskiertue kiertää Ford-liikkeissä 30.5. – 19.6.

Ford eTransit Carsport GL VIP esteetön on täyssähköinen uutuus - markkinoiden ensimmäinen täyssähköauto joka tarjoaa täyden 1+8 hengen kuljetuskapasiteetin, 2 pyörätuolipaikkaa ja 1 paaripaikan.

Lue lisää

Sukupolvet vaihtuvat, yhteistyö jatkuu

TuttuTaksi Oy:n yrittäjä Jukka Lehtinen on toiminut taksiyrittäjänä yli kolmekymmentä vuotta. Vaikka yrityksen vetovastuu on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle, Lehtinen on edelleen mukana toiminnassa ja ratin takana aina tarvittaessa. Tänä keväänä yrityksen kalustoa vahvistamaan tulee kaksi Carsportin varustelemaa Caddy XXL Plus -taksia.

Lue lisää