Siirry pääsisältöön

Taxi Östersundille 23 Carsport-varusteltua Crafteria

Taxi Östersund voitti Åren ja Östersundin esteettömien kuljetusten kilpailutuksen ja tilasi 23 Volkswagen Crafter 4Motion GLE V.I.P. -mallia. Automaattivaihteisilla Craftereilla ajetaan pyörätuoli-ja paarikuljetuksia päivittäin sekä turisteja Åren hiihto- ja laskettelusesongissa. Kaikkiin autoihin tulee kotimaiset Carsport-istuimet niiden nopean muuntelun ja designin vuoksi. Autot toimittaa Berners AB Östersund, jolla on jo 20 vuoden yhteistyö Carsport Designin kanssa.

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää