Siirry pääsisältöön

Autokeskus panostaa tilatakseihin

Koko Ford-tilataksimallisto on uudistunut viimeisen vuoden sisään. Markkinoiden lisääntyvä kysyntä ja tuore Ford-mallisto mahdollistavat Autokeskuksen panostamisen tilataksikauppaan.

Edellytykset markkinaosuuden reiluun kasvattamiseen ovat nyt erinomaiset. Ford-tilataksimallisto pystyy haastamaan kilpailijansa jo hyvällä vakiovarustelulla, sisätilojen mitoilla ja ennen kaikkea kustannustehokkuudella, niin hankinnan, kuin käytön osalta.

Markkinatilanteen hyödyntämisen varmistamiseksi Autokeskus on aloittanut uuden tehostetun yhteistyön Carsport Designin kanssa. Aiempi sujuva yhteistyö ja Carsportin asema alan markkinajohtajana asettaa yhteistyölle kunnianhimoiset haasteet. Heti vuoden 2020 alusta on saatavilla Carsport Design -varusteltuja Ford-tilatakseja nopeaan toimitukseen kaikissa kokoluokissa. Carsportin kesällä valmistunut toimitilalaajennus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja joustava tuotanto takaavat jatkossa sataprosenttisen pitävyyden uusien autojen toimituksiin.

Myynnissä olevat Carsport Design -varustellut Ford-tilataksit löydät täältä:

Ford Carsport-varastoautot »

 

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää