Siirry pääsisältöön

Autokeskus panostaa tilatakseihin

Koko Ford-tilataksimallisto on uudistunut viimeisen vuoden sisään. Markkinoiden lisääntyvä kysyntä ja tuore Ford-mallisto mahdollistavat Autokeskuksen panostamisen tilataksikauppaan.

Edellytykset markkinaosuuden reiluun kasvattamiseen ovat nyt erinomaiset. Ford-tilataksimallisto pystyy haastamaan kilpailijansa jo hyvällä vakiovarustelulla, sisätilojen mitoilla ja ennen kaikkea kustannustehokkuudella, niin hankinnan, kuin käytön osalta.

Markkinatilanteen hyödyntämisen varmistamiseksi Autokeskus on aloittanut uuden tehostetun yhteistyön Carsport Designin kanssa. Aiempi sujuva yhteistyö ja Carsportin asema alan markkinajohtajana asettaa yhteistyölle kunnianhimoiset haasteet. Heti vuoden 2020 alusta on saatavilla Carsport Design -varusteltuja Ford-tilatakseja nopeaan toimitukseen kaikissa kokoluokissa. Carsportin kesällä valmistunut toimitilalaajennus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja joustava tuotanto takaavat jatkossa sataprosenttisen pitävyyden uusien autojen toimituksiin.

Myynnissä olevat Carsport Design -varustellut Ford-tilataksit löydät täältä:

Ford Carsport-varastoautot »

 

 

Lue myös

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus

Carsport Design palasi kasvu-uralle poikkeusvuosien jälkeen – tuotantomäärät nousivat 50% Vuosien 2020-2022 poikkeusoloille pystyttiin heittämään hyvästit viimein viime vuoden toisella neljänneksellä kun autotehtaiden

Lue lisää