Autokeskus panostaa tilatakseihin

Koko Ford-tilataksimallisto on uudistunut viimeisen vuoden sisään. Markkinoiden lisääntyvä kysyntä ja tuore Ford-mallisto mahdollistavat Autokeskuksen panostamisen tilataksikauppaan.

Edellytykset markkinaosuuden reiluun kasvattamiseen ovat nyt erinomaiset. Ford-tilataksimallisto pystyy haastamaan kilpailijansa jo hyvällä vakiovarustelulla, sisätilojen mitoilla ja ennen kaikkea kustannustehokkuudella, niin hankinnan, kuin käytön osalta.

Markkinatilanteen hyödyntämisen varmistamiseksi Autokeskus on aloittanut uuden tehostetun yhteistyön Carsport Designin kanssa. Aiempi sujuva yhteistyö ja Carsportin asema alan markkinajohtajana asettaa yhteistyölle kunnianhimoiset haasteet. Heti vuoden 2020 alusta on saatavilla Carsport Design -varusteltuja Ford-tilatakseja nopeaan toimitukseen kaikissa kokoluokissa. Carsportin kesällä valmistunut toimitilalaajennus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja joustava tuotanto takaavat jatkossa sataprosenttisen pitävyyden uusien autojen toimituksiin.

Myynnissä olevat Carsport Design -varustellut Ford-tilataksit löydät täältä:

Ford Carsport-varastoautot »

 

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!