Siirry pääsisältöön

Autokeskus panostaa tilatakseihin

Koko Ford-tilataksimallisto on uudistunut viimeisen vuoden sisään. Markkinoiden lisääntyvä kysyntä ja tuore Ford-mallisto mahdollistavat Autokeskuksen panostamisen tilataksikauppaan.

Edellytykset markkinaosuuden reiluun kasvattamiseen ovat nyt erinomaiset. Ford-tilataksimallisto pystyy haastamaan kilpailijansa jo hyvällä vakiovarustelulla, sisätilojen mitoilla ja ennen kaikkea kustannustehokkuudella, niin hankinnan, kuin käytön osalta.

Markkinatilanteen hyödyntämisen varmistamiseksi Autokeskus on aloittanut uuden tehostetun yhteistyön Carsport Designin kanssa. Aiempi sujuva yhteistyö ja Carsportin asema alan markkinajohtajana asettaa yhteistyölle kunnianhimoiset haasteet. Heti vuoden 2020 alusta on saatavilla Carsport Design -varusteltuja Ford-tilatakseja nopeaan toimitukseen kaikissa kokoluokissa. Carsportin kesällä valmistunut toimitilalaajennus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja joustava tuotanto takaavat jatkossa sataprosenttisen pitävyyden uusien autojen toimituksiin.

Myynnissä olevat Carsport Design -varustellut Ford-tilataksit löydät täältä:

Ford Carsport-varastoautot »

 

 

Lue myös

Lisäerä Sprinter Finlandia 317 -takseja erikoishintaan 93 900 e

Lisäerä '25 mallin esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja alkuvuoden 2025 toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Uusi eSprinter taksikiertueella 

Uusi täyssähköinen eSprinter esittäytyy Carsportin taksikiertueella! Tervetuloa koeajamaan täyssähköinen, esteetön Mercedes-Benz eSprinter Carsport GLE VIP.   Auto on mahdollista varustella 1+8 hengen ja 13 oppilaan monikäyttötaksiksi koneellisella nostimella,

Lue lisää