Siirry pääsisältöön

Autokeskus panostaa tilatakseihin

Koko Ford-tilataksimallisto on uudistunut viimeisen vuoden sisään. Markkinoiden lisääntyvä kysyntä ja tuore Ford-mallisto mahdollistavat Autokeskuksen panostamisen tilataksikauppaan.

Edellytykset markkinaosuuden reiluun kasvattamiseen ovat nyt erinomaiset. Ford-tilataksimallisto pystyy haastamaan kilpailijansa jo hyvällä vakiovarustelulla, sisätilojen mitoilla ja ennen kaikkea kustannustehokkuudella, niin hankinnan, kuin käytön osalta.

Markkinatilanteen hyödyntämisen varmistamiseksi Autokeskus on aloittanut uuden tehostetun yhteistyön Carsport Designin kanssa. Aiempi sujuva yhteistyö ja Carsportin asema alan markkinajohtajana asettaa yhteistyölle kunnianhimoiset haasteet. Heti vuoden 2020 alusta on saatavilla Carsport Design -varusteltuja Ford-tilatakseja nopeaan toimitukseen kaikissa kokoluokissa. Carsportin kesällä valmistunut toimitilalaajennus, uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja joustava tuotanto takaavat jatkossa sataprosenttisen pitävyyden uusien autojen toimituksiin.

Myynnissä olevat Carsport Design -varustellut Ford-tilataksit löydät täältä:

Ford Carsport-varastoautot »

 

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää