Siirry pääsisältöön

Tilataksien rekisteröinnit kasvoivat 31% – Carsportille ennätysvuosi

Tilataksien rekisteröinnit kasvoivat  vuonna 2019 Suomessa 31% – Carsportille ennätysvuosi. Monikäyttöisiä 1+6-1+8 hengen tilatakseja rekisteröitiin vuonna 2019 yhteensä 948 kpl. Määrä kasvoi 223 kpl eli 31%.

Eniten myytyjä malleja olivat Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Caddy Maxi, Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Crafter ja Ford Transit Custom. Mercedes-Benzin, Volkswagenin ja Fordin osuus kaikista tilatakseista oli 92,3%. Viime vuoden aikana Carsport Design toimitti ennätysmäärän yksilöllisiä esteettömiä takseja, retkeily- ja linja-autoja.

 

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää