Siirry pääsisältöön

Carsport Vantaa avaa ovensa maaliskuussa!

Carsport Design ottaa merkittävän kehitysaskeleen avaamalla uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle maaliskuussa 2020

Carsport Design on päättänyt ottaa merkittävän kehitysaskeleen avaamalla uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle maaliskuussa 2020. Uuden toimipisteen osoite on Mäkituvantie 3. Uuden toimipisteen myötä Carsport pystyy tarjoamaan entistäkin asiakaslähtöisempää palvelua niin jälleenmyyjäliikkeille kuin loppukäyttäjillekin. 

Carsport laajentaa merkittävästi kevyiden hyötyajoneuvojen lisävarustetarjontaa

Carsport Vantaan palveluihin kuuluvat kevyiden hyötyajoneuvojen varustelut (pakettiautot, tila-autot,  kevytkuorma-autot) sekä tilataksiasiakkaiden jälkimarkkinointipalvelut. Lisäksi Carsport Vantaa toimii monipuolisten ja yksilöllisten Carsport-ajoneuvojen myynti- ja esittelypisteenä. Showroom-tilassa esittelemme sekä valmiita ajoneuvoja että lisävarustevalikoimaa.

Samalla Carsport Design käynnistää 55-vuotisen historiansa suurimman rekrytointikampanjan, jossa haemme joukkoomme lisää ajoneuvovarustelun ammattilaisia. Avoimia paikkoja on sekä myynnin että tuotannon tehtävissä, niin Vantaalla kuin Ylöjärvelläkin.
Hae meille töihin ja täytä työhakemus täällä.


Lisätietoja

Olli Ronkainen, myynti- ja kehitysjohtaja, Jonasson Oy, puh. 040-549 8969, olli.ronkainen@carsport.fi

Ari Jonasson, toimitusjohtaja, Jonasson Oy, puh. 0400 739 463, ari.jonasson@carsport.fi

 

 

Lue myös

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää

Toimitusjohtajan katsaus

Carsport Design palasi kasvu-uralle poikkeusvuosien jälkeen – tuotantomäärät nousivat 50% Vuosien 2020-2022 poikkeusoloille pystyttiin heittämään hyvästit viimein viime vuoden toisella neljänneksellä kun autotehtaiden

Lue lisää