Siirry pääsisältöön

Carsport Vantaa avaa ovensa maaliskuussa!

Carsport Design ottaa merkittävän kehitysaskeleen avaamalla uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle maaliskuussa 2020

Carsport Design on päättänyt ottaa merkittävän kehitysaskeleen avaamalla uuden toimipisteen Airport-autoliikekeskittymään Vantaalle maaliskuussa 2020. Uuden toimipisteen osoite on Mäkituvantie 3. Uuden toimipisteen myötä Carsport pystyy tarjoamaan entistäkin asiakaslähtöisempää palvelua niin jälleenmyyjäliikkeille kuin loppukäyttäjillekin. 

Carsport laajentaa merkittävästi kevyiden hyötyajoneuvojen lisävarustetarjontaa

Carsport Vantaan palveluihin kuuluvat kevyiden hyötyajoneuvojen varustelut (pakettiautot, tila-autot,  kevytkuorma-autot) sekä tilataksiasiakkaiden jälkimarkkinointipalvelut. Lisäksi Carsport Vantaa toimii monipuolisten ja yksilöllisten Carsport-ajoneuvojen myynti- ja esittelypisteenä. Showroom-tilassa esittelemme sekä valmiita ajoneuvoja että lisävarustevalikoimaa.

Samalla Carsport Design käynnistää 55-vuotisen historiansa suurimman rekrytointikampanjan, jossa haemme joukkoomme lisää ajoneuvovarustelun ammattilaisia. Avoimia paikkoja on sekä myynnin että tuotannon tehtävissä, niin Vantaalla kuin Ylöjärvelläkin.
Hae meille töihin ja täytä työhakemus täällä.


Lisätietoja

Olli Ronkainen, myynti- ja kehitysjohtaja, Jonasson Oy, puh. 040-549 8969, olli.ronkainen@carsport.fi

Ari Jonasson, toimitusjohtaja, Jonasson Oy, puh. 0400 739 463, ari.jonasson@carsport.fi

 

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää