Siirry pääsisältöön

Carsport Designille miljoonatilaus Ruotsista

Carsport Designille miljoonatilaus Ruotsista

Ruotsin kilpailutuksissa kaluston ja korityön vaatimukset Suomea tiukemmat

Taxi Östersund ja Taxi Åre tilasivat Carsportilta yhteensä 24 monikäyttöistä esteetöntä tilataksia. Automalliksi valikoitui korotettu Volkswagen Crafter 4Motion-malli. Autoja käytetään sekä pyörätuoli- että paarikuljetuksissa, mutta ne toimivat muunneltavuutensa ja laadukkaan sisustuksensa ansiosta loistavasti myös turistisesongissa. Autot toimitetaan asiakkaalle huhtikuun loppuun mennessä.
Voitettuaan tarjouskilpailun syksyllä 2019 Taxi Östersund vastaa matkapalveluista Östersundin kunnassa, samoin kuin sairaalamatkoista ja puhelupohjaisista säännöllisistä palveluista. Myynti hoituu asiantuntevasti Berners Ab Transportbilar Östersundin Tomas Hammarin toimesta.

 

Carsport sisustaa autot asiakkaalle räätälöidyllä ja näyttävällä GLE V.I.P. -sisustuksella Carsport-nahkaistuimineen. Kalustuksessa huomioidaan kilpailutuksessa vaatimuksena olleet ruotsalaisten erityisryhmien tarpeet: Muun muassa kolmipisteturvavyöt kaikilla pyörätuolimatkustajilla, väritehostetut istuinverhoilut, turvavyöt ja nousukahvat, erityinen lämpöeristys sekä auton takaosaan erillinen lämmitysjärjestelmä pyörätuolimatkustajille. Autoissa tulee olla tummat sivulasit, sähköinen ilmanvaihto sekä matkustamon ilmastointilaite. Kilpailutuksessa määriteltiin myös autoa koskevia vaatimuksia, kuten sisätilan korkeusvaatimus (180 cm) ja EURO6-moottori.

Crafterit tulevat Volkswagenin tehtaalta suoraan Suomeen. Niiden valmistuttua koritehtaalta S.E. Mäkinen kuljettaa autot Ylöjärveltä Turkuun, jossa ne laivataan Tukholmaan ja sieltä katsastuksen kautta luovutukseen asiakkaalle.

Taxi Östersund 199 000 AB:lla on 48 taksia, joista noin 33% on ympäristöystävällisiä ajoneuvoja. Taxi Östersundillä on myös Åressa autoja kokonaan omistamansa tytäryhtiön Taxi Åre AB:n kautta. Taxi Östersund ja sen yhteistyökumppanit työllistävät noin 300 henkilöä, mukaan lukien kokopäiväiset, osa-aikaiset ja viikonlopun kuljettajat, ja ovat siten yksi Östersundin suurimmista yksityisistä työnantajista. Taxi Östersund on luonnollisesti Ruotsin taksiyhdistyksen jäsen.

Taxi Östersund on vastannut Östersundilaisten taksimatkoista jo vuodesta 1920. Frösönin tilauskeskus on avoinna ympäri vuoden joka päivä, ja sillä on 20 operaattoria. Omien yli 400 000 toimeksiannon lisäksi tilauskeskus hallinnoi myös Flygtaxin asiakaspalvelua Ruotsissa. Taksi Östersundin tilauskeskus vastaa myös BC Jämtlandin päivystyksestä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää