Siirry pääsisältöön

Carsport Designille miljoonatilaus Ruotsista

Carsport Designille miljoonatilaus Ruotsista

Ruotsin kilpailutuksissa kaluston ja korityön vaatimukset Suomea tiukemmat

Taxi Östersund ja Taxi Åre tilasivat Carsportilta yhteensä 24 monikäyttöistä esteetöntä tilataksia. Automalliksi valikoitui korotettu Volkswagen Crafter 4Motion-malli. Autoja käytetään sekä pyörätuoli- että paarikuljetuksissa, mutta ne toimivat muunneltavuutensa ja laadukkaan sisustuksensa ansiosta loistavasti myös turistisesongissa. Autot toimitetaan asiakkaalle huhtikuun loppuun mennessä.
Voitettuaan tarjouskilpailun syksyllä 2019 Taxi Östersund vastaa matkapalveluista Östersundin kunnassa, samoin kuin sairaalamatkoista ja puhelupohjaisista säännöllisistä palveluista. Myynti hoituu asiantuntevasti Berners Ab Transportbilar Östersundin Tomas Hammarin toimesta.

 

Carsport sisustaa autot asiakkaalle räätälöidyllä ja näyttävällä GLE V.I.P. -sisustuksella Carsport-nahkaistuimineen. Kalustuksessa huomioidaan kilpailutuksessa vaatimuksena olleet ruotsalaisten erityisryhmien tarpeet: Muun muassa kolmipisteturvavyöt kaikilla pyörätuolimatkustajilla, väritehostetut istuinverhoilut, turvavyöt ja nousukahvat, erityinen lämpöeristys sekä auton takaosaan erillinen lämmitysjärjestelmä pyörätuolimatkustajille. Autoissa tulee olla tummat sivulasit, sähköinen ilmanvaihto sekä matkustamon ilmastointilaite. Kilpailutuksessa määriteltiin myös autoa koskevia vaatimuksia, kuten sisätilan korkeusvaatimus (180 cm) ja EURO6-moottori.

Crafterit tulevat Volkswagenin tehtaalta suoraan Suomeen. Niiden valmistuttua koritehtaalta S.E. Mäkinen kuljettaa autot Ylöjärveltä Turkuun, jossa ne laivataan Tukholmaan ja sieltä katsastuksen kautta luovutukseen asiakkaalle.

Taxi Östersund 199 000 AB:lla on 48 taksia, joista noin 33% on ympäristöystävällisiä ajoneuvoja. Taxi Östersundillä on myös Åressa autoja kokonaan omistamansa tytäryhtiön Taxi Åre AB:n kautta. Taxi Östersund ja sen yhteistyökumppanit työllistävät noin 300 henkilöä, mukaan lukien kokopäiväiset, osa-aikaiset ja viikonlopun kuljettajat, ja ovat siten yksi Östersundin suurimmista yksityisistä työnantajista. Taxi Östersund on luonnollisesti Ruotsin taksiyhdistyksen jäsen.

Taxi Östersund on vastannut Östersundilaisten taksimatkoista jo vuodesta 1920. Frösönin tilauskeskus on avoinna ympäri vuoden joka päivä, ja sillä on 20 operaattoria. Omien yli 400 000 toimeksiannon lisäksi tilauskeskus hallinnoi myös Flygtaxin asiakaspalvelua Ruotsissa. Taksi Östersundin tilauskeskus vastaa myös BC Jämtlandin päivystyksestä iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää