Siirry pääsisältöön

Carsportin henkilöstöllä laatuasenne

Carsportin henkilöstöllä laatuasenne

Yrityskulttuuri heijastuu suoraan laatuun. Mitkä ovat arjessa vallitsevat käytännöt, tekemisen asenne ja osaamisen taso? Katseet kohdistuvat edelleen Autoverhoomo R. Jonassonin vuonna 1965 autotalliin perustaneeseen Rauno Jonassoniin, vaikka hän eläköityi yli 15 vuotta sitten. Hänen tinkimätön laatuajattelunsa suhteessa itseensä, Liisa-vaimoonsa, poikiinsa ja työntekijöihinsä 90-luvulla ja 2000-luvun alussa elää yhä. Se istutetaan uusiin työntekijöihin jo koulutusvaiheessa. Keskiössä oli ja on yhä tietenkin asiakas. Korkea asiakastyytyväisyys on kaikkina aikoina paras takuumies huomisille töille.

Tuotannosta vastaavat Carsportin tuotantopäällikkö Jari Soukkio, laatupäällikkö Satu Koskenniemi ja tuotannonsuunnittelija Kylli Alhamo toteavat yhteen ääneen:
”Työntekijät ovat erittäin kriittisiä oman käsityönsä suhteen. Oman työn laatu on kunnia-asia jokaisen ammattiylpeydelle. He kokevat työstämänsä autot ”omikseen”, jota alleviivaa se, että jokainen asiakasreklamaatio löytää talossa tekijänsä. Välipitämätöntä asennetta ei ole kenelläkään tuotannon henkilöllä”.

Vaatimustasoa nostettu myös suhteessa alihankkijoiden toimituksiin

ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen toiminnan ja LEAN-toiminnanohjausjärjestelmän myötä on tarkennettu tuotteiden tarkastusta ja toimitusten laatua myös alihankkijoiden toimituksiin. Alihankkijoiden merkitys Carsport Designin tuotannolle ja toimitusajoille on luonnollisesti varsin merkittävä. Alihankkijoita ja tavarantoimittajia on useita satoja, joista 96% on suomalaisia. Carsport-tuotteiden kotimaisuusaste onkin yli 90%.

Komponenttitiedot asiakkaan autosta löytyvät

Uudet järjestelmät takaavat entistä tarkemmat ja nopeammat tiedot asiakkaille räätälöidyistä toimitetuista autoista. Kun asiakas tilaa oman autonsa korityöhön liittyviä varaosia, joko kolarin tai muun rikkoutumisen vuoksi, pystymme lähes aina palvelemaan nopeasti ja täsmällisesti. Näin yksi toimintamme ydintavoite, ”Carsport-bussi on ajossa keskeytyksettä”, toteutuu.

 

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää