Siirry pääsisältöön

Palvelua ja vaivattomuutta ratin taakse

Auto-Killan yritysmyyjä Juho Aapro kertoo yrityksen panostavan tilataksiyrittäjiin erityisesti Mikkeli-Savonlinna-Lappeenranta-Imatra -alueella.

Auto-Kilta Oy on vahva paikallinen kumppani Ford-tilataksiyrittäjille

Palvelua ja vaivattomuutta ratin taakse

Auto-Kilta Oy on jo vuosikymmeniä tarjonnut automyyntiä ja -huoltoa ammatikseen ajaville rautaisella ammattitaidolla. Auto-Kilta Oy perustettiin jo 60-luvulla, ja 80-luvulla se siirtyi Raution perheen omistukseen. Nykyisin johtajan paikalla istuu Aki Savolainen.

Yritys jälleenmyy ja huoltaa Fordia, Volvoa ja Renaultia liikkeissään Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Lisäksi huoltoa on tarjolla myös Imatralla.
Nyt Auto-Killassa palvelun taso nousee entisestään: Yritys toteutti juuri toimitilainvestoinnit Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteisiin, joihin saatiin muun muassa uudet korjaamot. Lappeenrannan Ford-korjaamoa uudistettiin jo pari vuotta aikaisemmin.

Auto-Kilta Oy:n hyötyautomyyjällä Juho Aaprolla on vajaan kymmenen vuoden kokemus kuorma-auto- ja hyötyautokaupasta. Hän ymmärtää laadukkaan huollon ja korjaamopalveluiden merkityksen asiakkaalle ja autokaupalle. Myös kattava valikoima erilaisia rahoitustapoja on yksi yrityksen kilpailuvalteista.
-Haluamme olla vahva paikallinen kumppani takseille. Se näkyy osaamisena myynnissä ja erikoispalveluna huollon puolella, Aapro lupaa.

”Aamulla auto on valmis noudettavaksi
ja kuski voi huoletta aloittaa työpäivänsä
ilman turhia odotteluja.”

Auto-Kilta Oy:ssä panostetaan tilataksikauppaan hyvillä tarjouksilla ja osaavalla palvelulla. Tärkeää on myös, että varastossa on aina valmiita tilatakseja.
-Fordilla on uusi tilataksimallisto, joka on hinnaltaan kilpailukykyinen ja hyvin varusteltu. Malliston ajettavuus, yksityiskohdat ammattikäytössä sekä käytettävyys ovat erinomaisia. Lisäksi toimiva yhteistyö Carsportin kanssa on tärkeää, kertoo Juho Aapro.
Taksiyrittäjille Auto-Killan palvelu näkyy laajennettuina aukioloaikoina yritysasiakkaille huollon ja korjausten osalta. Kuski voi työvuoronsa jälkeen ajaa suoraan Auto-Kiltaan, jättää ajoneuvonsa huoltoon esimerkiksi yön ajaksi ja suunnata sijaisautolla kotiin nukkumaan. Aamulla auto on valmis noudettavaksi ja kuski voi huoletta aloittaa työpäivänsä ilman turhia odotteluja.

Kaikki huoltopalvelut voidaan toteuttaa erikseen varattuina myös iltaisin ja viikonloppuisin. Auto pyritään aina huoltamaan silloin, kun se asiakkaalle parhaiten sopii.
-Nopea vaste-aikamme on myös saanut laajalti kiitosta. Normaalisti kiireiset työt saadaan aloitettua saman päivän aikana. Ymmärrämme sen, että asiakkaillemme auton liikkuminen on elinehto, Juho Aapro toteaa.

Auto-Kilta Oy:ssä todella ymmärretään työkseen ajavien tarpeita. Yritys tulee tänäkin vuonna olemaan reilu ja luotettava yhteistyökumppani Itä-Suomen taksiyrittäjille.

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää