Siirry pääsisältöön

Paperi-insinööri, joka elää unelmaansa

Paperi-insinööri, joka elää unelmaansa

Kimmo Loippo tarjoaa unohtumattomia elämyksiä turisteille Pyhätunturilla. Oman perheen lisäksi iloa miehen arkeen tuo luotettava Volkswagen Crafter GLE V.I.P.

Vuonna 2017 paperi-insinööri Kimmo Loippo oli saanut tarpeekseen. Takana oli vuosikymmenten ajan puunmakuista puurtamista ja pysäytys terveysasioissa, jota ei voinut jättää huomiotta. Nämä lähtökohdat toivat Loipon mieleen kristallinkirkkaan ajatuksen: ”Työn pitää olla kivaa, sellaista joka antaa energiaa ja iloa – vähän samaan tyyliin kuin mukava harrastus”.

Nyt Kimmo Loippo pyörittää Pyhätunturilla Sunday Morning Resort boutique-hotellia, joka tarjoaa korkean tason lomapalveluja vaativille asiakkaille. Alussa Loipon perhe tarvitsi hieman suostuttelua. Sirpa-vaimo lupasi lopulta antaa Pyhälle puolen vuoden koeajan. Lapset innostuivat heti harrastusmahdollisuuksista muun muassa ratsastuksen parissa ja koko perhe viihtyi loistavasti.
-Puolen vuoden jälkeen kukaan lapsista ei ollut valmis täältä palaamaan eli päätös jäämisestä oli helppo tehdä, Loippo kertoo.

Sunday Morning Resortiin kuuluu majesteettinen, satoja vuosia vanhaa aihkihirttä oleva päärakennus, kaksi loma-asuntoa sekä järvenrannalla sauna, savusauna, suuri palju ja kota ruuan valmistusta varten. Majoituspaikkoja kohteessa on 28, joista kahdeksan päärakennuksen neljässä sviitissä. Sunday Morning Resort yhteistyökumppaneineen tarjoaa suuren määrän eri aktiviteetteja: Kävijät voivat harrastaa esimerkiksi jääkiipeilyä, husky- ja porokyytejä, jääkartingia ja moottorikelkka-ajeluja sähkömoottorikelkalla. Lisäksi paikan päällä voi rentoutua myös hiihdon, laskettelun, patikoinnin ja kalastuksen parissa. Asiakkaalle tarjotaan aina parasta mahdollista.
-Se mitä halutaan, toteutetaan. Tarvittaessa tullaan noutamaan VW Crafter V.I.P. limusiinilla pohjoisilta lentokentiltä, lupaa Kimmo Loippo.

Sunday Morning Resort on myös hiilineutraali lomakohde. Kohteen perusteellinen remontti valmistui vuonna 2019. Tontilla on kuusi maalämpökaivoa, jotka tuottavat rakennuksille lämmön. Moderni ilmanvaihto toimii hiilidioksidiohjauksella; kun ilman hiilidioksidipitoisuus tiloissa nousee, pyrkii laitteisto automaattisesti säätämään ilman tavoitearvojen mukaiseksi.
-Kaikissa huoneissa ja rakennuksissa on myös sadan megan valokuituyhteys ja joka rakennuksesta löytyy viimeisellä AV-tekniikalla varusteltu neuvottelu- ja kokoushuone, kertoo Loippo paikan moderneista ominaisuuksista.

Kimmo Loipon autovalinta on tällä hetkellä Volkswagen Crafter GLE V.I.P. Volkkarifani mies on omien sanojensa mukaan ollut aina. Loipon ensimmäinen auto oli vuosimallin 1971 riisuttu 1200 kuplavolkkari. Sen jälkeen alla on hurissut monenlaisia Volkswageneita. Viimeisistä ajokeista Multivan oli Loipon mielestä hieno ja tasokas, mutta se häviää tilojen toimivuuden osalta selvästi Carsportin monikäyttöistuimin varustellulle versiolle.
-Jo aikanaan perheelläni oli käytetty Carsport-bussi, ja siitä oli hyvät kokemukset ja lämpimät muistot. Volkswagenin valinnassa painoi paljon autohistoriani ja Carsportin valinnassa omat kokemukseni koritehtaan laatutasosta. Sitä vahvisti alaa tuntevan ystävän suositus, selittää Loippo.

 

”Volkswagenin valinnassa painoi paljon
autohistoriani ja Carsportin valinnassa
omat kokemukseni koritehtaan laatutasosta.”

 

Prosessina autonhankinta oli Kimmo Loipolle helppo. Pörhön Autoliikkeen Jukka Sorrolta sai hyvää palvelua ja asiallisen tarjouksen. Samoin Carsportin Matti Latvan kanssa asioiminen oli mutkatonta. Auto saapui useita viikkoja odotettua myöhemmin koritehtaalle, mutta Carsportin toiminta pelasti tilanteen: Auto pystyttiin kaikesta huolimatta toimittamaan alkuperäisessä aikataulussa.
-Taisi olla viikonloppukin koritehtaalla käytössä. Näin yrittäjänä arvostan tuollaista palvelukykyä ja -halua, kehuu Kimmo Loippo. Crafter 4Motion GLE V.I.P. on palvellut Kimmo Loippoa loistavasti. Viime viikonkin osalta mittari näytti kolmeatuhatta kilometriä. Koko perhe on autoon tyytyväinen.
-Neliveto on täällä tarpeen ja Crafterissa se on toteutettu tasokkaasti niin, että alusta on henkilöautomainen. Carsportin ohjekirja kuvineen helpotti auton istuimiin ja varusteluun tutustumista. Ostan hotellille e-Crafterin tai vastaavan bussin heti, kun kantama on 500-600 kilometriä. Sitä saa kuulemma vielä odottaa, kertoo Loippo.

Sunday Morning Resortilla tunnelma on lämmin ja tyytyväisyys loistaa asiakkaitten kasvoilla. Olemme varmoja, että tulevaisuus tuo tullessaan lisää menestystä Loipon perheelle.

 

Sunday Morning Resort Volkswagen Crafter GLE V.I.P. 360°-esityksenä:

[iframe src=”https://files.autokuva.com/carsport/CRAFTER-LOIPPOSET-650794/inside/” width=”800px” height=”600px” allowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” frameborder= ”0”]

 

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää