Siirry pääsisältöön

Yhteistyön kunnianhimoiset uudet tuulet

Yhteistyön kunnianhimoiset uudet tuulet

Fordin uudistunut tilataksimallisto haastaa kilpailijansa kattavalla vakiovarustelulla, kustannustehokkuudella ja sisätilojen mitoilla. Autokeskus Oy aikoo yhdessä nostaa Ford-tilataksikaupan uusiin korkeuksiin Carsport Design yhteistyökumppaninaan.

Fordin tilataksimallisto on jo jonkin aikaa ollut alan kolmanneksi suosituin, eikä se varmasti tule tänäkään vuonna tippumaan kärkisijoilta. Viime vuonna uudistuneen malliston kysyntä on kasvanut ja syystä: Fordin uusissa esteettömissä tilatakseissa on panostettu laadukkuuteen ja vakiovarustelun tason kattavuuteen. Autot sopivat ominaisuuksiensa puolesta täydellisesti jokapäiväiseen ajoon pohjoismaisissa olosuhteissa, ja ovat kustannustehokkaita sekä hankinnan, että käytön suhteen. Aikamoisena kilpailuvalttina voidaan myös pitää Transit Customin kokoluokkansa tilavimpia sisätiloja ja Grand Tourneo Connectin ensiluokkaisia ominaisuuksia sekä varustelua. Lisäksi koko mallisto on saatavana myös automaattivaihteilla.
-Ford otettiin viisi vuotta sitten meidän kolmanneksi tukijalaksi ja vuosittaiset toimitusmäärät ovat vaihdelleet 40-80 esteettömän taksin välillä. Nyt uudistuneen malliston kysyntä on nosteessa ja tänä vuonna uskon yli sadan esteettömän taksin toimitukseen. Ford tuo työtä ja kasvumahdollisuuksia, jotka ovat tervetulleita, kertoo Carsport Designin toimitusjohtaja Ari Jonasson.

”Autokeskuksen asiakkaat voivat nauttia
kaupankäynnin nopeudesta ja vaivattomuudesta,
koska saatavilla on aina Carsportin toimitusvalmiita varastoautoja.”

Yksi avain menestykseen tulee varmasti olemaan uusi yhteistyö Autokeskus Oy:n kanssa. Carsport Design on aloittanut Autokeskuksen hovihankkijana. Yhdessä nämä kaksi autoalan huippubrändiä ovat määrittäneet korityöpaketit, jotka soveltuvat täydellisesti taksiautoilijan tarpeisiin.
Diilin kautta Autokeskuksen asiakkaat voivat nauttia kaupankäynnin nopeudesta ja vaivattomuudesta, koska saatavilla on aina Carsportin toimitusvalmiita varastoautoja. Kaikkia kokoluokkia saa nopeasti ja asiantuntevalla palvelulla sekä Autokeskuksen Tampereen Hatanpään toimipisteeltä, että Helsingin Konalan toimipisteeltä. Lyhyt matka Hatanpäältä Ylöjärvelle tai Konalasta Vantaalle mahdollistaa asiakkaille tutustumisen koritehtaaseen ja räätälöityjen yksityiskohtien tilaamisen suoraan korinvalmistajalta.

Autokeskus Oy on äskettäin laajentanut tilojaan Hatanpäällä. Uudistuksissa on huomioitu erityisesti hyötyajoneuvoasiakkaat. Myös asiakaspalvelun puolelta löytyy päteviä taksialan osaajia.
-Hienoa, että Autokeskus tekee nyt ison panostuksen takseihin, hehkuttaa Ari Jonasson.Kiihtynyt myyntitahti yllätti kaikki, myös Carsportin väen. Tämä aiheutti viime vuonna valitettavia venymisiä toimitusaikoihin. Syksyllä apuun tuli LEAN-toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta Carsportilla saadaan ennakkotiedot autojen valmistumisista tehtailta ja kuljetuksista Ylöjärvelle. Tämä on helpottanut merkittävästi tuotannon suunnittelua. Myös kesällä valmistunut toimitilalaajennus on ollut apuna.
–Kun auto saapuu, vahvistamme auton valmistumisen sekä asiakkaalle, että automyyjälle. Kasvaneen kapasiteetin ja LEAN-toimintatapojen ansiosta olemme saaneet toimituskyvystämme uuden kilpailuvaltin, Ari Jonasson kertoo.

Carsport Designin ja Autokeskus Oy:n välillä on ennenkin ollut yhteistyötä ja yhteisiä menestystarinoita. Nyt tavoitteet ovat korkealla: Autokeskus Oy aikoo nostaa merkittävästi Fordin esteettömien tilataksien myyntiä Suomessa. Jäämme jännityksellä odottamaan vuoden 2020 huipputuloksia.

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää