Uusi Ajossa-lehti on ilmestynyt

Uusi Carsport-asiakaslehti Ajossa on ilmestynyt. Luettavissa on tyytyväisten Carsport-asiakkaiden kertomuksia kokemuksistaan. Mm. Kimmo Loipponen kertoo uranvaihdoksestaan paperi-insinööristä matkailuyrittäjyyteen. Tage’s Taxissa ajetaan taksia jo toisessa sukupolvessa. Lue myös kuinka IIsalmen Taksiukot lähtivät nousukiiton jo ensimmäisenä vuotenaan.

Mukana myös viimeisimmät tiedot koko Carsport-varustelluista automallistosta sekä esittelyssä kevään uutuus: Carsport-istuinmallisto 2020.

Jokainen lukija voi valita itselleen sopivimman muodon tutustua viimeisimpiin Carsport Design -uutisiin. Printtiversiokin kolahtaa postiluukkuihin lähipäivinä. Alla olevista linkeistä pääset heti tutustumaan Ajossa-lehden uusimman numeron sähköiseen tai näköisversioon. Lisäksi voit ladata lehden luettavaksi pdf-muodossa.

eAjossa »

Ajossa Issuu-versio »

Lataa Ajossa (.pdf) »

 

Kaikki uutiset

21-12-2018Hyvää Joulua!