Siirry pääsisältöön

Uusi Ajossa-lehti on ilmestynyt

Uusi Carsport-asiakaslehti Ajossa on ilmestynyt. Luettavissa on tyytyväisten Carsport-asiakkaiden kertomuksia kokemuksistaan. Mm. Kimmo Loipponen kertoo uranvaihdoksestaan paperi-insinööristä matkailuyrittäjyyteen. Tage’s Taxissa ajetaan taksia jo toisessa sukupolvessa. Lue myös kuinka IIsalmen Taksiukot lähtivät nousukiiton jo ensimmäisenä vuotenaan.

Mukana myös viimeisimmät tiedot koko Carsport-varustelluista automallistosta sekä esittelyssä kevään uutuus: Carsport-istuinmallisto 2020.

Jokainen lukija voi valita itselleen sopivimman muodon tutustua viimeisimpiin Carsport Design -uutisiin. Printtiversiokin kolahtaa postiluukkuihin lähipäivinä. Alla olevista linkeistä pääset heti tutustumaan Ajossa-lehden uusimman numeron sähköiseen tai näköisversioon. Lisäksi voit ladata lehden luettavaksi pdf-muodossa.

eAjossa »

Ajossa Issuu-versio »

Lataa Ajossa (.pdf) »

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää