Siirry pääsisältöön

Uusi Ajossa-lehti on ilmestynyt

Uusi Carsport-asiakaslehti Ajossa on ilmestynyt. Luettavissa on tyytyväisten Carsport-asiakkaiden kertomuksia kokemuksistaan. Mm. Kimmo Loipponen kertoo uranvaihdoksestaan paperi-insinööristä matkailuyrittäjyyteen. Tage’s Taxissa ajetaan taksia jo toisessa sukupolvessa. Lue myös kuinka IIsalmen Taksiukot lähtivät nousukiiton jo ensimmäisenä vuotenaan.

Mukana myös viimeisimmät tiedot koko Carsport-varustelluista automallistosta sekä esittelyssä kevään uutuus: Carsport-istuinmallisto 2020.

Jokainen lukija voi valita itselleen sopivimman muodon tutustua viimeisimpiin Carsport Design -uutisiin. Printtiversiokin kolahtaa postiluukkuihin lähipäivinä. Alla olevista linkeistä pääset heti tutustumaan Ajossa-lehden uusimman numeron sähköiseen tai näköisversioon. Lisäksi voit ladata lehden luettavaksi pdf-muodossa.

eAjossa »

Ajossa Issuu-versio »

Lataa Ajossa (.pdf) »

 

Lue myös

Erä Sprinter Finlandia -takseja erikoishintaan 92 000 e

Rajattu erä esteettömiä Sprinter Tourer GL VIP -takseja ja kokonaan Suomessa sisustettuja GLE VIP -takseja kesän ja syksyn toimituksiin. Osa autoista on varustettu lisäilmastoinnilla ja osa 12 oppilaan istuimin.

Lue lisää

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää