Siirry pääsisältöön

Volkswagen T6.1 – enemmän on enemmän

Volkswagen T6.1 – enemmän on enemmän

Kevyen hyötyautoluokan legenda on uudistunut. Ulkonäköä, erityisesti auton keulaa, on modernisoitu ja uusi iso etusäleikkö ja uudenmalliset puskurit luovat tyylikkään kokonaisuuden. Näkyvimmin muutos näkyy ohjaamossa, joka on suunniteltu täysin uudelleen. Kuljettajaergonomia on entistä paremmalla tasolla ja erityisesti näkyvyys ohjaamosta ulos on erinomainen.

Uudelleen suunniteltu ohjaamo on saatavana ensimmäistä kertaa täysin digitaalisena. Digitaalisen mittariston näkymää on helppo muuttaa uuden monitoimiohjauspyörän kautta. Ohjaamon tilaratkaisuja on uusittu kautta linjan sisältäen mm. uusia säilytyslokeroita, mukinpitimiä ja isomman älypuhelimen säilytystilan. Transporter T6.1 -malleissa on ensimmäistä kertaa käytössä sähkömekaaninen ohjaustehostin, joka mahdollistaa useita uusia kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja säästää polttoainetta. Kuljettajaa avustavien järjestelmien määrä on kasvanut mm. liikennemerkkien tunnistusjärjestelmällä, pysäköintiavustimella, kaistanpito- ja kaistanvaihtoavustimella ja perävaunun peruutusavustimella.

 

Uusina vakiovarusteina edelliseen mallisarjaan verrattuna kaikissa Transporter T6.1 -malleissa on mm. Radio ”Composition Color” 6,5” kosketusnäytöllä, App-Connect ja WeConnect-palvelut, vakionopeudensäädin, sivutuuliavustin, sekä polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastinkellolla.
Lisävarusteena saatavilla on mallista riippuen mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin, mukautuva alustasäätö DCC ja ajoprofiilin valinta ”Drive Select”, led-ajovalot ja -päiväajovalot sekä led-takavalot. Myös täysin digitaalinen mittaristo, lämmitettävä tuulilasi sekä polttoainekäyttöisen vesilisälämmittimen ja seisontalämmittimen yhdistelmä ajastimella ja kaukosäätimellä ovat nyt saatavana Transporter T6.1-malleihin.
Volkswagen Ajotietopalvelu on älypuhelinsovellus, jonka avulla voidaan seurata mm. auton kunto- ja huoltotietoja, omia ajoja, ajotapaa ja polttoaineenkulutusta. Sovelluksen avulla saa myös tarvittaessa välitöntä apua auton merkkivalojen etäluvun avulla.Transporter T6.1 -mallit ovat saatavana etuvetoisena tai 4MOTION-nelivedolla varustettuna, molemmat joko manuaali- tai automaattivaihteistolla. Iskutilavuudeltaan 2-litraiset moottorit on saatavana teholuokissa 66 kW (90 hv), 81 kW (110 hv), 110 kW (150 hv) ja 146 kW (199 hv).

Carsportin rakentamana T6.1 muuntautuu erittäin monipuolisesti käyttötarkoitukseensa. Siitä voidaan tehdä iso esteetön tilataksi kahdella pyörätuolipaikalla ja paaripaikalla, jopa 13 oppilaan koululaiskuljetusauto, VIP-edustusbussi, miehistönkuljetusauto tai jokin muu tehtäväänsä yksilöllisesti sovitettu tila-auto. Tehdaslisävarusteena saatava matkustamon erillisilmastointi voidaan yhdistää Carsport Design -kattoverhoiluun integroituihin ilmastointikanaviin. Tehdasasenteisen sähkötoimisen liukuovenavaajan komponentit ovat suojassa seinäverhoiluiden takana.

 

Lue myös

Volkswagen Carsport Taksikampanja käynnistyi

Kevään Caddy ja Crafter -myyntitempaus  tuo mukanaan uudet varustetasot ja uudet entistä houkuttelevammat hinnat! Esteetön Caddy Maxi Life Business (90 kW DSG) + XXL -muutostyö maksaa nyt alk.

Lue lisää

Suomen ensimmäinen esteetön eSprinter taksiliikenteeseen

Carsportin haastattelussa City Taksi Jeppiksen yrittäjä Daniel Sundqvist. Yritys on juuri ottanut käyttöönsä Suomen ensimmäisen esteettömän eSprinter GL VIP -taksin.

Lue lisää