Siirry pääsisältöön

Volkswagen T6.1 – enemmän on enemmän

Volkswagen T6.1 – enemmän on enemmän

Kevyen hyötyautoluokan legenda on uudistunut. Ulkonäköä, erityisesti auton keulaa, on modernisoitu ja uusi iso etusäleikkö ja uudenmalliset puskurit luovat tyylikkään kokonaisuuden. Näkyvimmin muutos näkyy ohjaamossa, joka on suunniteltu täysin uudelleen. Kuljettajaergonomia on entistä paremmalla tasolla ja erityisesti näkyvyys ohjaamosta ulos on erinomainen.

Uudelleen suunniteltu ohjaamo on saatavana ensimmäistä kertaa täysin digitaalisena. Digitaalisen mittariston näkymää on helppo muuttaa uuden monitoimiohjauspyörän kautta. Ohjaamon tilaratkaisuja on uusittu kautta linjan sisältäen mm. uusia säilytyslokeroita, mukinpitimiä ja isomman älypuhelimen säilytystilan. Transporter T6.1 -malleissa on ensimmäistä kertaa käytössä sähkömekaaninen ohjaustehostin, joka mahdollistaa useita uusia kuljettajaa avustavia järjestelmiä ja säästää polttoainetta. Kuljettajaa avustavien järjestelmien määrä on kasvanut mm. liikennemerkkien tunnistusjärjestelmällä, pysäköintiavustimella, kaistanpito- ja kaistanvaihtoavustimella ja perävaunun peruutusavustimella.

 

Uusina vakiovarusteina edelliseen mallisarjaan verrattuna kaikissa Transporter T6.1 -malleissa on mm. Radio ”Composition Color” 6,5” kosketusnäytöllä, App-Connect ja WeConnect-palvelut, vakionopeudensäädin, sivutuuliavustin, sekä polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastinkellolla.
Lisävarusteena saatavilla on mallista riippuen mm. adaptiivinen vakionopeudensäädin, mukautuva alustasäätö DCC ja ajoprofiilin valinta ”Drive Select”, led-ajovalot ja -päiväajovalot sekä led-takavalot. Myös täysin digitaalinen mittaristo, lämmitettävä tuulilasi sekä polttoainekäyttöisen vesilisälämmittimen ja seisontalämmittimen yhdistelmä ajastimella ja kaukosäätimellä ovat nyt saatavana Transporter T6.1-malleihin.
Volkswagen Ajotietopalvelu on älypuhelinsovellus, jonka avulla voidaan seurata mm. auton kunto- ja huoltotietoja, omia ajoja, ajotapaa ja polttoaineenkulutusta. Sovelluksen avulla saa myös tarvittaessa välitöntä apua auton merkkivalojen etäluvun avulla.Transporter T6.1 -mallit ovat saatavana etuvetoisena tai 4MOTION-nelivedolla varustettuna, molemmat joko manuaali- tai automaattivaihteistolla. Iskutilavuudeltaan 2-litraiset moottorit on saatavana teholuokissa 66 kW (90 hv), 81 kW (110 hv), 110 kW (150 hv) ja 146 kW (199 hv).

Carsportin rakentamana T6.1 muuntautuu erittäin monipuolisesti käyttötarkoitukseensa. Siitä voidaan tehdä iso esteetön tilataksi kahdella pyörätuolipaikalla ja paaripaikalla, jopa 13 oppilaan koululaiskuljetusauto, VIP-edustusbussi, miehistönkuljetusauto tai jokin muu tehtäväänsä yksilöllisesti sovitettu tila-auto. Tehdaslisävarusteena saatava matkustamon erillisilmastointi voidaan yhdistää Carsport Design -kattoverhoiluun integroituihin ilmastointikanaviin. Tehdasasenteisen sähkötoimisen liukuovenavaajan komponentit ovat suojassa seinäverhoiluiden takana.

 

Lue myös

Carsport Mercedes Benz -Road Show ’23 kiertää Suomea

Carsportin Road Show kiertää jälleen Suomea. Kiertue starttaa 31.8. Turusta ja kiertää syyskuun aikana kattavasti ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan esteettömään Sprinter 317 GLE

Lue lisää

Carsportin kesäloma

Carsport Designin väki lomailee seuraavasti:Ylöjärven tehdas on suljettu 3.-28.7.2023Vantaan varustelukeskus on suljettu 10.-21.7.2023Myyntitiimimme palvelee läpi kesän numerossa 010 526 9020. Varaosa- ja tarviketilaukset heinäkuussa myyntitiimin kautta.

Lue lisää